
Düzce ve Ereğli bölgesinde doğal gaz dağıtım hizmeti veren Aksa Düzce Ereğli Doğalgaz’ın yeni Şirket Müdürü Evren Tepelioğlu oldu.
Avrupa’nın en büyük dördüncü doğal gaz dağıtım şirketi Aksa Doğalgaz’ın Düzce ve Ereğli bölgesinde yeni atama gerçekleşti. Hizmet verdiği bölgelerde vatandaşların konforlu bir yaşam sürmesine katkı sağlarken, sürekli gelişim ve güçlü büyüme ilkesiyle hareket eden Şirket’in Düzce Ereğli bölgesine Şirket Müdürü olarak Evren Tepelioğlu atandı. Tepelioğlu, Aksa Bilecik Bolu Doğalgaz’da 2025 Eylül ayına kadar Bolu İşletme Müdürü olarak görev yapıyordu.

Evren Tepelioğlu kimdir?
Selçuk Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu olan Evren Tepelioğlu, profesyonel iş hayatına 2005 yılında Uşak Doğalgaz Dağıtım A.Ş.’de iç tesisat mühendisi olarak başladı. 2007-2008 yıllarında Aksa Bilecik Bolu Doğalgaz bünyesinde Bolu Yapım İşletme Mühendisi görevini yürüttü. 2009’dan itibaren Bolu İşletme Müdürü olarak görev alan Tepelioğlu, 2025 yılında Aksa Düzce Ereğli Doğalgaz’ın Şirket Müdürü olarak atandı.
Hürmüz Boğazı’nda ticari gemi trafiği son bir haftada yüzde 50’den fazla arttı30 Haziran 202615:40 12. Nükleer Santraller Zirvesi, Ankara Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi30 Haziran 202614:05 Çin’in 2030’a kadar yaklaşık 3 trilyon dolarlık enerji yatırımı elektriğe odaklanıyor30 Haziran 202613:43 Küresel LNG talebinin 2050’ye kadar yaklaşık yüzde 65 artması öngörülüyor30 Haziran 202613:41 Bekleme modundaki cihazlar enerji verimliliği hedeflerini gölgeliyor30 Haziran 202612:19