OPET’in yeni yiyecek ve içecek markası Fasty’nin reklam filmi yayında

Hem şehir içi koşuşturmasında hem de uzun yolculuklarda; fırın ürünleri, sandviçler, organik veya taze meyve suları, soğuk kahveleriyle pratik ve lezzetli alternatifler sunan OPET’in yeni markası Fasty için hazırlanan reklam filmi yayına girdi.

OPET’in yeni yiyecek ve içecek markası Fasty’nin reklam filmi yayında
Petroturk | Enerji Haberleri
  • Yayınlanma10 Eylül 2025 12:08

OPET’in istasyonlarını ‘fayda merkezi’ne dönüştürme hedefinin bir yansıması olan Fasty’nin başrolde olduğu reklam filmi, Türkiye’nin dünyaca bilinen misafirperverliğinden yola çıkıyor ve Fasty ürünlerini bir İtalyan turistin gözünden anlatıyor. İtalyan turist, ülkemizin güzelliklerini keşfederken Türk insanının samimiyeti ve misafirperverliği sayesinde, her adımda kendini OPET istasyonlarında buluyor ve Fasty ürünlerini tadıyor. Her ziyaretinde “enfesti” diyerek lezzetleri takipçileriyle paylaşıyor. Bu yolculukta İtalyan turisti oynayan Nicola Brando Parini’ye OPET reklamlarında son dönemde rol alan oyuncu Ege Erkal keyifli bir diyalogla eşlik ediyor.

OPET’in müşteri deneyimini farklılaştırmak üzere geliştirdiği Fasty; özel reçetelerle hazırlanmış soğuk kahve, organik meyve suları, soğuk sandviçler ve “Fasty Fırın” unlu mamulleriyle hem şehir içi hem de uzun yolculuklara pratik, doyurucu ve kaliteli alternatifler sunuyor.

Reklam filmi, PToT Film prodüksiyonu ile hayata geçirildi; yönetmen koltuğunda ise Ozan Açıktan oturuyor. Kampanya, WE İstanbul imzasını taşıyor.