
Margün Enerji, İtalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Yılın Yatırımcısı Ödülü’nü almaya hak kazandı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle geçen yıl verilemeyen ödül bir yıl gecikmeyle sahiplerini buldu. Ödül, İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği Başkanı Livio Manzini tarafından Margün Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Şenel’e takdim edildi. Margün Enerji, İtalya’da […]
Margün Enerji, İtalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Yılın Yatırımcısı Ödülü’nü almaya hak kazandı.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle geçen yıl verilemeyen ödül bir yıl gecikmeyle sahiplerini buldu.
Ödül, İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği Başkanı Livio Manzini tarafından Margün Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Şenel’e takdim edildi.
Margün Enerji, İtalya’da 2019 yılından beri güneş enerjisi santrali proje geliştirme ve yatırım faaliyetlerini sürdürüyor.
Şirketin, Sicilya eyaletinin Agrigento bölgesinde 53,1 megavat ve Palermo bölgesinde 11 megavat olan projelerinin ön onay süreçleri tamamlandı. Söz konusu projeler için izin süreçleri devam ediyor.
Toplam 70 milyon avro yatırım hacmi olan iki projenin 2022 yılında inşaat aşamasına geçmesi planlanıyor.
Margün Enerji büyüme stratejisi kapsamında, 5 yılda 450 milyon avro ilave yatırımla kurulu kapasitesini 600 megavat seviyesine ulaştırmak istiyor.
AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 TEDAŞ, LED Armatürler için yeni teknik standartları yayınladı7 Mayıs 202518:15 Bakan Bayraktar, 2024’te rüzgar ve güneşte rekor kapasitenin devreye alındığını bildirdi7 Mayıs 202516:30 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enerji arz güvenliği her devlet için bir beka meselesine dönüşmüştür7 Mayıs 202515:58 İspanya Başbakanı Sanchez, nükleer santralleri yöneten büyük enerji firmalarını suçladı7 Mayıs 202515:08 UEDAŞ, 2025’te 6.3 Milyar TL’lik yatırım planlıyor7 Mayıs 202514:59