
Doğa Koleji, akaryakıt dağıtım şirketi Enerji Petrol A.Ş’yi de bünyesinde bulunduran Can Holding‘e (Can Eğitim Grubu) devredildi. 2019 yılından bu yana İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı bünyesinde eğitim hayatını sürdüren Doğa Koleji, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin de sahibi olan Can Eğitim Grubu’na satıldı. Doğa Koleji, İstanbul Bilgi Üniversitesi iş birliği ile güçlü bir kurumsal altyapı kurmayı, anaokulundan […]
Doğa Koleji, akaryakıt dağıtım şirketi Enerji Petrol A.Ş’yi de bünyesinde bulunduran Can Holding‘e (Can Eğitim Grubu) devredildi.
2019 yılından bu yana İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı bünyesinde eğitim hayatını sürdüren Doğa Koleji, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin de sahibi olan Can Eğitim Grubu’na satıldı.
Doğa Koleji, İstanbul Bilgi Üniversitesi iş birliği ile güçlü bir kurumsal altyapı kurmayı, anaokulundan üniversiteye uzanan uluslararası ve yenilikçi bir eğitim modeli ile yoluna devam etmeyi hedefliyor.
Arı İnovasyon sahipliğinde bünyesinde 52 okul ve 48 franchise olmak üzere toplam 100 kampüs barındıran Doğa Koleji, Türkiye’nin en büyük eğitim kurumlarından biri olma özelliği taşıyor.
İTÜ Rektörlük Binası’nda yapılan törende bir araya gelen İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpaslan Parlakçı, Doğa Koleji’nin devir işlemini ortak bir açıklama ile kamuoyuna duyurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 İzmir Doğalgaz’dan resim yarışması25 Nisan 202517:44 “Türkiye, madencilik sektöründe ne durumda?”25 Nisan 202517:36 Volvo Cars, tamamen elektrikli EX30 modelinin üretimine Avrupa’da başladı25 Nisan 202517:32 İnci GS Yuasa, mesleki eğitime katkısıyla genç yetenekleri sektöre hazırlıyor25 Nisan 202517:30 Günsan Elektrik, iş ortakları için unutulmaz bir seyahat düzenledi25 Nisan 202517:29