
Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ (Toroslar EDAŞ), yılın 6 ayında Hatay’da bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Toroslar EDAŞ, yılın ilk yarısında Hatay’da hizmet verdiği 9 bin 330 trafo ve 28 bin 567 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarına devam etti. Hatay’ın İskenderun, Kırıkhan, […]
Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ (Toroslar EDAŞ), yılın 6 ayında Hatay’da bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, Toroslar EDAŞ, yılın ilk yarısında Hatay’da hizmet verdiği 9 bin 330 trafo ve 28 bin 567 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarına devam etti.
Hatay’ın İskenderun, Kırıkhan, Hassa, Dörtyol, Erzin, Payas, Belen, Kumlu, Arsuz, Reyhanlı, Altınözü, Antakya, Samandağ, Yayladağı ve Defne ilçelerinde 6 bin 392 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ, bölgede 18 pano, 267 trafo ve 151 dağıtım merkezinin de bakım çalışmalarını gerçekleştirdi.
Toplam 1870 kilometrelik hattın bakımını tamamlayan şirket, Hatay’da hizmet verdiği 823 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla 63 kilometrelik yeni yer altı hattı tesis etti, 709 yeni aydınlatma armatürünün montajını tamamladı. Kentte ayrıca, yeni 64 elektrik panosu ve 5 trafo merkezi montajı da tamamlandı.
Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin Başkent EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte elektrik dağıtımındaki üç şirketinden biri olan Toroslar EDAŞ, 2016-2020 yıllarını kapsayan son tarife döneminde Türkiye’deki 21 dağıtım şirketi arasında en çok yatırımı yapan şirket oldu.
AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 Avrupa’nın en kapsamlı Mobilite Zirvesi Türkiye’de düzenlendi16 Mayıs 202517:37 Bakan Bayraktar’dan, Karadeniz’deki Abdülhamid Han’a ziyaret16 Mayıs 202517:33 TotalEnergies ve Stellantis iş birliği güçlenerek sürüyor16 Mayıs 202514:11 Türkiye Fotovoltaik Teknolojileri Platformu Çalıştayı ODTÜ’de düzenlendi16 Mayıs 202513:54 Ege’nin rüzgarı 2,5 milyon hanelik temiz enerji sağlıyor16 Mayıs 202512:11