
Zorlu Enerji’nin elektrikli şarj istasyonu ağı Zorlu Energy Solutions (ZES), Kurban Bayramı tatilinde şehir içi veya uzak mesafe yolculuk yapacak sürücülere, 81 ilde bulunan yaygın ağı ve kolay ulaşılabilen lokasyonlarıyla araçlarını hızlı şekilde şarj etme olanağı sağlıyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Zorlu Enerji, 2018’de kurduğu ZES ile elektrikli araçlar için şarj istasyonlarını yaygınlaştırarak elektrikli araç […]
Zorlu Enerji’nin elektrikli şarj istasyonu ağı Zorlu Energy Solutions (ZES), Kurban Bayramı tatilinde şehir içi veya uzak mesafe yolculuk yapacak sürücülere, 81 ilde bulunan yaygın ağı ve kolay ulaşılabilen lokasyonlarıyla araçlarını hızlı şekilde şarj etme olanağı sağlıyor.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, Zorlu Enerji, 2018’de kurduğu ZES ile elektrikli araçlar için şarj istasyonlarını yaygınlaştırarak elektrikli araç ekosistemine yönelik yatırımlarını genişletmeye devam ediyor.
Sadece şehir içi kullanım için değil aynı zamanda şehirlerarası seyahatlerde de elektrikli araç sahiplerinin ulaşımını kolaylaştırmak ve kesintisiz sürüş deneyimi sunmak için çalışmalarına devam eden ZES, bu kapsamda 81 ilin tamamında 1000 istasyona ulaştı.
ZES yüksek hızlı şarj istasyonları, aynı anda 4 aracı şarj edebiliyor ve araçlar 30 dakika içinde yüzde 80 oranında şarj seviyesine ulaşabiliyor.
Bu gelişmeyle elektrikli araç sürücülerinin seyahat rotalarını ciddi anlamda genişleten ZES, Kurban Bayramı’nda uzun mesafe sürüş gerçekleştirmek isteyen sürücülere, Türkiye’nin dört bir yanında kesintisiz bir rotayla sürüş imkanı sağlıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 “Enerji giderleri artmaya devam ediyor”7 Temmuz 202517:05 Bağdat ve Erbil’in petrol ihracatı anlaşmazlığını çözmeye yakın olduğu iddiası7 Temmuz 202516:06 GÜYAD’tan Enerjisa’ya ziyaret7 Temmuz 202515:30 Bakan Bayraktar teyzesini son yolculuğuna uğurladı7 Temmuz 202515:18 Dünya Devleri masada: Çin ve AB elektrikli araç krizinde uzlaştı7 Temmuz 202515:14