
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, 7/24 esasına dayalı havalı sondaj hizmeti için iki yıllık sözleşme kapsamında 2 Eylül’de açık ihale düzenleyecek.
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, 7/24 esasına dayalı havalı sondaj hizmeti için iki yıllık sözleşme kapsamında 2 Eylül’de açık ihale düzenleyecek.
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), 2 yıl süreli havalı sondaj hizmeti alımı için ihaleye çıkıyor. Açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek ihale, 2 Eylül 2025 tarihinde saat 14.30’da TPAO Genel Müdürlüğü Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı 6. Kat Toplantı Salonu’nda yapılacak.
İhale kapsamında, 7 gün 24 saat esasına dayalı havalı sondaj hizmeti sağlanacak. Çalışmalar, ihale dokümanındaki kuyuların bulunduğu lokasyonlarda veya TPAO’nun belirleyeceği diğer sahalarda yürütülecek. Sözleşme süresi ise iki yıl olarak belirlendi.
İhale dokümanları www.tpao.gov.tr adresinden indirilebilecek veya TPAO’dan talep edilebilecek. Şartname bedeli 10 bin TL olarak belirlenirken, ihaleye teklif verecek firmaların dokümanı satın almaları ve gerekli dekont ile imzalı dizi pusulasını ibraz etmeleri gerekiyor.
Teklifler, ihale günü ve saatine kadar elden veya iadeli taahhütlü posta yoluyla TPAO’ya ulaştırılabilecek. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre değerlendirilecek. İş ortaklığı ve konsorsiyum teklifleri kabul edilmeyecek.
İhaleye katılacak firmaların, teklif ettikleri bedelin en az yüzde 3’ü oranında geçici teminat sunmaları şart koşuluyor.
Suudi Arabistan ve İran petrolü taşıyan tankerler Hürmüz Boğazı’ndan geçti18 Haziran 202612:57 UAEA Başkanı, ABD-İran mutabakatı sonrası somut adımların atılmasının zamanının geldiğini söyledi18 Haziran 202612:56 Schneider Electric’in deneyimli çalışan programına küresel ödül18 Haziran 202612:53 EY Enerji Konferansı’nda küresel enerji sektörünün gündemi ve geleceği masaya yatırıldı18 Haziran 202612:51 Brent petrolün varili 77,31 dolardan işlem görüyor18 Haziran 202611:46