
CW Enerji tarafından Denizli’de kurulan ve toplam bedeli 2 milyon dolar olan çatı tipi GES projesinde elektrik üretimine başlandı. CW Enerji tarafından KAP’a yapılan açıklamada, Denizli’de kurulan GES projesinin ilgili resmi kurum tarafından kabulü yapılarak devreye alındığı ve elektrik üretimine başladığı bildirildi. Söz konusu KAP bildirimine ulaşmak için tıklayınız.
CW Enerji tarafından Denizli’de kurulan ve toplam bedeli 2 milyon dolar olan çatı tipi GES projesinde elektrik üretimine başlandı.
CW Enerji tarafından KAP’a yapılan açıklamada, Denizli’de kurulan GES projesinin ilgili resmi kurum tarafından kabulü yapılarak devreye alındığı ve elektrik üretimine başladığı bildirildi.
Lisanssız elektrik üretim tesislerinde 10 yıllık YEKDEM sonrası ihtiyaç fazlası enerji fiyatı belirlendi13 Haziran 202614:22 Yer altı maden işletmelerinde meydana gelen maliyet artışlarının karşılanmasına ilişkin kararda değişikliğe gidildi13 Haziran 202614:20 Denizüstü Rüzgar Enerjisi Derneğinin ilk liman toplantısı Mersin’de düzenlendi13 Haziran 202609:00 GKRY, İsrail, Yunanistan ve ABD, Doğu Akdeniz Enerji Merkezi kurulması için anlaştı13 Haziran 202608:30 Elektrikli araçlar dünyanın çevresini 4 bin 400 kez dolaştı13 Haziran 202608:00