
SEDAŞ tarafından, elektrik dağıtım faaliyet bölgesindeki tüm çalışanları için olası afet senaryolarına karşı “Acil durum bilgilendirme tatbikatı” düzenlendi. Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), elektrik dağıtım faaliyet bölgesindeki tüm çalışanları için olası afet senaryolarına karşı “Acil durum bilgilendirme tatbikatı” düzenledi. SEDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre, İnsan Kaynakları ve Kurumsal Yetkinlikler Grup Müdürlüğüne bağlı İş Sağlığı ve Güvenliği […]
SEDAŞ tarafından, elektrik dağıtım faaliyet bölgesindeki tüm çalışanları için olası afet senaryolarına karşı “Acil durum bilgilendirme tatbikatı” düzenlendi.
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), elektrik dağıtım faaliyet bölgesindeki tüm çalışanları için olası afet senaryolarına karşı “Acil durum bilgilendirme tatbikatı” düzenledi.
SEDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre, İnsan Kaynakları ve Kurumsal Yetkinlikler Grup Müdürlüğüne bağlı İş Sağlığı ve Güvenliği departmanındaki uzman eğitmenlerin koordinasyonunda gerçekleştirilen acil durum bilgilendirme eğitim ve tatbikatı; Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze Bölge Müdürlüklerinde eş zamanlı olarak yapıldı.
Çalışanlara olası afetlere hazırlık ve güvenli arama kurtarma tahliye eğitimleri verildikten sonra işletme binalarının önünde bulunan toplanma alanlarında yaralı kurtarma ve yangın tatbikatı organize edildi.
Tatbikat kapsamında, acil durumlarda doğru hareket tarzı geliştirmek, kritik karar alma ve yangın sınıfına uygun müdahale tekniği ve söndürme cihazlarının kullanım becerisini kazandırmak amaçlandı. Acil durumlarda başlangıçtan sonuna kadar sistematik müdahale süreci uygulamalı olarak tatbik edildi.
Tahliye ve tatbikat esnasında binanın tekrar gözden geçirilmesi, kontrol etme ve iyileştirilecek alanların gözlemlenmesinin yanı sıra acil durumlara hazırlıklı olmak için iyileştirilebilecek aksiyonlar tespit edildi.
Lisanssız elektrik üretim tesislerinde 10 yıllık YEKDEM sonrası ihtiyaç fazlası enerji fiyatı belirlendi13 Haziran 202614:22 Yer altı maden işletmelerinde meydana gelen maliyet artışlarının karşılanmasına ilişkin kararda değişikliğe gidildi13 Haziran 202614:20 Denizüstü Rüzgar Enerjisi Derneğinin ilk liman toplantısı Mersin’de düzenlendi13 Haziran 202609:00 GKRY, İsrail, Yunanistan ve ABD, Doğu Akdeniz Enerji Merkezi kurulması için anlaştı13 Haziran 202608:30 Elektrikli araçlar dünyanın çevresini 4 bin 400 kez dolaştı13 Haziran 202608:00