EPDK 45 şirkete lisans verdi

EPDK, ‘Ar-Ge, Test Ve İlk Dolum Amaçlı Akaryakıt Teminine İlişkin Kurul Kararı’ taslağını görüşe açtı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), internet sitesinden yaptığı duyuru ile “Ar-Ge, Test Ve İlk Dolum Amaçlı Akaryakıt Teminine İlişkin Kurul Kararı Taslağı”nın hazırlandığını bildirdi.

EPDK, Ar-Ge ve test amaçlı, referans test yakıtı veya araç ilk dolum yakıtı olarak kullanılmak üzere; ihrakiye teslimi kapsamındaki akaryakıt türlerinin, taktik yakıtların, biodizelin ve özel üretim akaryakıtların teminine ilişkin izinlerinin verilmesinde takip edilecek usul ve esasların belirlenmesi amacıyla ‘Ar-Ge, Test Ve İlk Dolum Amaçlı Akaryakıt Teminine İlişkin Kurul Kararı Taslağı’nı hazırladı.

Söz konusu ‘Taslak Karar’ 13 Ağustos 2021 günü mesai bitimine kadar kamuoyunun görüş ve değerlendirmelerine açık tutulacak.

İlgililerin ‘Taslak Karar’ hakkındaki görüşleri ile varsa konuya ilişkin ilave öneri ve tekliflerini, görüş bildirim formunu doldurarak aynı süre içerisinde “.DOCX veya .DOC” formatında bilgipetrol@epdk.org.tr e-posta adresine ve yazılı olarak Kurumun Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığına göndermeleri gerekiyor.

Ek-1: Kurul Kararı Taslağı

Ek-2: Görüş Bildirim Formu