
Zorlu Enerji’nin şehirlerarası seyahatlerde elektrikli araç sahiplerinin ulaşımını kolaylaştırmak ve kesintisiz sürüş deneyimi sunmak için yeni şarj istasyonlarını hayata geçirmeyi sürdürdüğü bildirildi. Şirketten yapılan açıklamada, Zorlu Enerji’nin yeni nesil teknoloji markası Zorlu Energy Solutions’ın (ZES) Türkiye’de hayata geçirdiği elektrikli şarj istasyonlarıyla çevre dostu elektrikli araçların yaygınlaşmasına katkıda bulunduğu belirtildi. ZES’in şehirlerarası seyahatlerde elektrikli araç sahiplerinin ulaşımını kolaylaştırmak […]
Zorlu Enerji’nin şehirlerarası seyahatlerde elektrikli araç sahiplerinin ulaşımını kolaylaştırmak ve kesintisiz sürüş deneyimi sunmak için yeni şarj istasyonlarını hayata geçirmeyi sürdürdüğü bildirildi.
Şirketten yapılan açıklamada, Zorlu Enerji’nin yeni nesil teknoloji markası Zorlu Energy Solutions’ın (ZES) Türkiye’de hayata geçirdiği elektrikli şarj istasyonlarıyla çevre dostu elektrikli araçların yaygınlaşmasına katkıda bulunduğu belirtildi.
ZES’in şehirlerarası seyahatlerde elektrikli araç sahiplerinin ulaşımını kolaylaştırmak ve kesintisiz sürüş deneyimi sunmak için çalışmalarına devam ettiği bildirilen açıklamada, “Bu kapsamda gerçekleştirilen yeni şarj istasyonlarının açılışlarıyla ZES, İstanbul, Ankara, Bursa veya Eskişehir gibi büyük şehirlerde yaşayan elektrikli araç sürücülerine Ege ve Güney sahillerine kesintisiz sürüş yapma imkanı tanıyor.” ifadeleri kullanıldı.
Yeni şarj istasyonlarıyla şirketin Türkiye’de hizmet verdiği şarj noktasının 57’ye, şarj istasyonunun 86’ya, soket sayısının da 130’a ulaştığı kaydedildi.
ZES yüksek hızlı şarj istasyonlarında aynı anda 4 aracın şarj edilebildiği, araçların 30 dakika içinde yüzde 80 şarj seviyesine ulaşabildiği belirtildi.
AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 TotalEnergies, Türkiye satış ve pazarlama ağını genişletmeye devam ediyor27 Haziran 202512:15 Türk ve Çinli şirketler yenilenebilir enerji iş birliğini üçüncü ülkelere taşımayı hedefliyor27 Haziran 202512:07 Dağıtım sektöründe yerli ve milli yapay zeka dönemi için geri sayım27 Haziran 202511:19 Küresel deniz üstü rüzgar enerjisi, 73 milyon hanenin elektriğini karşılayacak kapasiteye ulaştı27 Haziran 202511:17 Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri27 Haziran 202511:16