
Balıkesir 9. Ana Jet Üssü Komutanlığı’na ait bir F-16 savaş uçağının görev uçuşu sırasında kaza kırıma uğraması sonucu bir pilot şehit oldu.
Balıkesir 9. Ana Jet Üssü Komutanlığı’na ait bir F-16 savaş uçağının görev uçuşu sırasında kaza kırıma uğraması sonucu bir pilot şehit oldu.
Balıkesir 9. Ana Jet Üssü Komutanlığı’na ait F-16 savaş uçağının görev uçuşu sırasında kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan kahraman pilotumuza Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum.
Aziz milletimizin başı sağ olsun. 🇹🇷
— Alparslan Bayraktar (@aBayraktar1) February 25, 2026
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Balıkesir 9. Ana Jet Üssü Komutanlığı’na ait F-16 savaş uçağının görev uçuşu sırasında kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan kahraman pilotumuza Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum.
Aziz milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.
Lisanssız elektrik üretim tesislerinde 10 yıllık YEKDEM sonrası ihtiyaç fazlası enerji fiyatı belirlendi13 Haziran 202614:22 Yer altı maden işletmelerinde meydana gelen maliyet artışlarının karşılanmasına ilişkin kararda değişikliğe gidildi13 Haziran 202614:20 Denizüstü Rüzgar Enerjisi Derneğinin ilk liman toplantısı Mersin’de düzenlendi13 Haziran 202609:00 GKRY, İsrail, Yunanistan ve ABD, Doğu Akdeniz Enerji Merkezi kurulması için anlaştı13 Haziran 202608:30 Elektrikli araçlar dünyanın çevresini 4 bin 400 kez dolaştı13 Haziran 202608:00