
Yedek fanlar, başta ısıtma, soğutma, klima ve havalandırma sistemleri olmak üzere enerji verimliliği yüksek fanların kullanıldığı ürünlerin bakım ve onarımlarının sorunsuz bir şekilde sürdürülebilmesi amacıyla bir süre daha piyasada bulundurulabilecek. ANKARA (AA) – Isıtma, soğutma, klima ve havalandırma gibi sistemlerde kullanılması zorunlu hale getirilen enerji verimliliği yüksek fanlara geçiş aşamasında yedek fanlar bir süre daha piyasada […]
Yedek fanlar, başta ısıtma, soğutma, klima ve havalandırma sistemleri olmak üzere enerji verimliliği yüksek fanların kullanıldığı ürünlerin bakım ve onarımlarının sorunsuz bir şekilde sürdürülebilmesi amacıyla bir süre daha piyasada bulundurulabilecek.
ANKARA (AA) – Isıtma, soğutma, klima ve havalandırma gibi sistemlerde kullanılması zorunlu hale getirilen enerji verimliliği yüksek fanlara geçiş aşamasında yedek fanlar bir süre daha piyasada kalacak.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının “Elektrik Giriş Gücü 125 W ile 500 kW Arasında Olan Motorlarla Tahrik Edilen Fanlarla İlgili Çevreye Duyarlı Tasarım Gereklerine Dair Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ”i Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Buna göre, başta ısıtma, soğutma, klima ve havalandırma olmak üzere kullanımı zorunlu tutulan enerji verimliliği yüksek yeni fanlara geçişte esneklik sağlandı.
Bu kapsamda, söz konusu fanların kullanıldığı ürünlerin bakım ve onarımlarının sorunsuz bir şekilde sürdürülebilmesi ve tedarik zincirlerinde oluşabilecek aksamaların önüne geçilebilmesi amacıyla yedek fanlar, bir süre daha piyasada bulundurulabilecek.
AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 Sakarya’da 9 jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihale edilecek10 Mayıs 202518:24 TKİ, kazaları önlemek için tüm maden işçilerinin psikososyal eğitimlerini tamamladı10 Mayıs 202518:23 PÜİS Başkanı İmran Okumuş, dış satışlar konusunda bayiilere uyarıda bulundu9 Mayıs 202521:07 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Uluslararası Jeotermal Yatırım Zirvesi’nde konuştu9 Mayıs 202515:49 Enerjisa Üretim, 30. enerji santralini devreye aldı9 Mayıs 202515:46