
Enerjisa Enerji, Kayseri’de gerçekleştirdiği ‘Elektrik Tedariki ve Enerjisa’ buluşmalarında enerji tedarikinde sürdürülebilir yaklaşımlarını ve yenilikçi ürünlerini müşterilerinin beğenisine sundu.
Türkiye’nin enerji dönüşümüne ‘Herkes için daha iyi bir gelecek’ vizyonuyla öncülük ederek enerji verimliliği konusunda farkındalık oluşturan Enerjisa Enerji, serbest tüketici statüsündeki kurumsal segment müşterilerine özel hazırladığı ürünlerinin yanı sıra sürdürülebilirlik ilkelerini ve bu doğrultuda müşterilerini bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlerini yeşil enerji çözümleri ve yeşil enerji sertifikasyonu çalışmaları ile aktarmaya devam ediyor.
Yenilikçi ve Sürdürülebilir Enerji Çözümleri
‘Elektrik Tedariki ve Enerjisa’ buluşmasında Enerjisa Enerji, hizmet verdiği Başkent, Toroslar ve İstanbul Anadolu Yakası bölgeleri dışında kalan kurumsal müşterilere özel olarak hazırlanan yenilikçi ürünleri, yeşil enerji sertifikasyon çalışmalarını, yeşil enerjinin geleceği ile ilgili dünya trendlerini sanayiciler ile buluşturdu. Enerji Tedarikine Sürdürülebilir Yaklaşım: Yeşil Enerji Sertifikasyonu’ oturumunda, elektrik tedarikinde küresel durum, sınırda karbon ve yeşil enerji sertifikasyon çalışmaları gibi başlıklarda TSRS Sürdürülülebilirlik Raportörü Semih Çalışkan ile bilgilendirici ve eğitici bir oturum yapıldı. Ardından Enerjisa Enerji’nin Türkiye genelindeki konumu, satış yapılanması ve kurumsal segmentteki müşterilere özel olarak hazırlanan elektrik tarifeleri hakkında detaylı bilgiler paylaşılırken, Kayseri’deki bayi yapılanması hakkında da bilgiler verildi.
Ücretsiz Yeşil Enerji Sertifikasyonu
Yeşil Enerji Sertifikasyonu çalışmalarıyla müşterilerin sürdürülebilir enerji yolculuğu desteklenirken, yeşil enerji sertifikasyon süreci detaylandırıldı. Yeşil Enerji Sertifikasyonu taleplerinin katılımcılara özel olarak ücretsiz karşılanması için görüşmelerin yapıldığı etkinlikte Enerjisa Enerji’nin, kurumsal segmentteki müşterilerini özel elektrik tarifeleri ile buluşturmaya ve sürdürülebilirlik ilkelerini benimseyerek yeşil enerji sertifikasyonu çalışmalarına devam edeceği belirtildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 Bakan Bayraktar, İran’dan doğal gaz sevkiyatının devam ettiğini bildirdi19 Haziran 202518:47 TEDAŞ başvuru kapısı hizmete açıldı19 Haziran 202517:20 Bakan Bayraktar, Rusya Başbakan Yardımcısı Novak ile enerjide iş birliği imkanlarını görüştü19 Haziran 202516:31 Jeotermal enerji sektörü “süper izin” kapsamına alınmayı talep ediyor19 Haziran 202516:03 BOTAŞ’ın AB bütçeli yeşil hidrojen projesinde ihale başvuru süreci başladı19 Haziran 202516:02