
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ‘Enerji Verimliliği Portalı Tanıtım Webinarı Etkinliği’ çevirimiçi olarak düzenlendi. Sistemle ilgili bilgilendirilmenin yapıldığı toplantıda EVÇED yetkilileri tarafından katılımcıların merak ettiği sorular yanıtlandı. Sibel ACAR-ANKARA/ Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanlığı (EVÇED) tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ‘Enerji Verimliliği […]
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ‘Enerji Verimliliği Portalı Tanıtım Webinarı Etkinliği’ çevirimiçi olarak düzenlendi. Sistemle ilgili bilgilendirilmenin yapıldığı toplantıda EVÇED yetkilileri tarafından katılımcıların merak ettiği sorular yanıtlandı.
Sibel ACAR-ANKARA/ Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanlığı (EVÇED) tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ‘Enerji Verimliliği Portalı Tanıtım Webinarı Etkinliği’ çevirimiçi olarak gerçekleştirildi.
Katılımcılara sistemle ilgili bilgilendirilmenin yapıldığı webinarda kullanıcıların soruları da yanıtlandı.
5627 sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ve ikincil mevzuatı kapsamında enerji tüketim bildiriminde bulunmak ve enerji yöneticisi atamakla yükümlü bulunan bina, endüstriyel işletme, elektrik üretim tesisi ve organize sanayi bölgelerine ait bildirimlerin Enerji Verimliliği Portalı üzerinden Temmuz ayı sonuna kadar yapılması gerektiği vurgulandı.
Dijitalleşme çalışmaları doğrultusunda hizmete açılan Enerji Verimliliği Portalı ile zorunlu enerji tüketim bildirimleri ve enerji yönetici atamalarının e-devlet hesabı ile dijital olarak yapılacağının ifade edildiği toplantıda, Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanlığı’na ayrıca çıktı/belge gönderilmesine gerek bulunmadığı bildirildi.
Teknik bilgilerin paylaşıldığı etkinlikte, sisteme girilmesi zorunlu olan 2022 yılı bildirimlerinin Temmuz ayı sonuna kadar yapılması gerektiği de ifade edildi.
Hidrolik üretim değeri 11,71 milyar kilovatsaate çıktı21 Haziran 202613:07 Uludağ Elektrik müşterilerine Paycell ile ödeme avantajı20 Haziran 202610:00 COP31’e doğru: Allianz Türkiye gençlerle iklim ve finansın geleceğini konuştu20 Haziran 202609:45 Eksim Enerji’den Karamanlı çocuklara sürdürülebilirlik eğitimi20 Haziran 202608:15 Legrand Elektrik, bu yıl da İSO 500 listesindeki yerini güçlendirdi20 Haziran 202608:00