
TÜVTÜRK, üst yönetim kadrosunda gerçekleşen önemli bir değişikliği kamuoyuyla paylaştı.
TÜVTÜRK, üst yönetim kadrosunda gerçekleşen önemli bir değişikliği kamuoyuyla paylaştı. Şirketin uzun süredir Genel Müdürlük görevini sürdüren Kemal Ören’in görevinden ayrıldığı açıklandı. Yerine, TÜVTÜRK’ün kuruluşundan bu yana çeşitli görevlerde bulunan ve son olarak COO (Chief Operations Officer) olarak görev yapan Koray Özcan atandı.
TÜVTÜRK Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, Koray Özcan 2 Haziran 2025 tarihi itibarıyla Genel Müdürlük görevine başladı.
Şirket açıklamasında, Kemal Ören’in görev süresince sadece operasyonel başarılarla değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik alanlarında da önemli ilerlemeler sağladığı vurgulandı. Özellikle trafik kazalarındaki can kayıplarının azaltılmasına yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken Ören’e, sektöre ve TÜVTÜRK’e sunduğu katkılar için teşekkür edildi.
Yeni Genel Müdür Koray Özcan’a ilişkin yapılan değerlendirmede ise şu ifadelere yer verildi:
“Koray Özcan’ın liderliğinde, TÜVTÜRK’ün gelecek dönem stratejileri doğrultusunda sürdürülebilir başarılarını artırarak devam ettireceğine; sektörümüze ve ülkemize değer katacak çalışmalara imza atacağına olan inancımız tamdır.”
TÜVTÜRK, yeni dönemde de müşterilerine, iş ortaklarına ve çalışanlarına değer yaratma misyonunu sürdüreceğini belirtti.
Hidrolik üretim değeri 11,71 milyar kilovatsaate çıktı21 Haziran 202613:07 Uludağ Elektrik müşterilerine Paycell ile ödeme avantajı20 Haziran 202610:00 COP31’e doğru: Allianz Türkiye gençlerle iklim ve finansın geleceğini konuştu20 Haziran 202609:45 Eksim Enerji’den Karamanlı çocuklara sürdürülebilirlik eğitimi20 Haziran 202608:15 Legrand Elektrik, bu yıl da İSO 500 listesindeki yerini güçlendirdi20 Haziran 202608:00