
OYAK Grubu Enerji Şirketleri bünyesinde hizmet veren TOTAL İstasyonları, Bi’ Güzel markasıyla yeni market konseptini hayata geçirdi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, TOTAL’in Bi’ Güzel yeni market konsepti öncelikle 20’yi aşkın noktada hizmet vermeye başladı. TOTAL, geniş ürün yelpazesine sahip Bi’ Güzel market konsepti çatısı altında müşterilerine istasyonlarda çeşitli ürünler ile kahve seçenekleri sunuyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, […]
OYAK Grubu Enerji Şirketleri bünyesinde hizmet veren TOTAL İstasyonları, Bi’ Güzel markasıyla yeni market konseptini hayata geçirdi.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, TOTAL’in Bi’ Güzel yeni market konsepti öncelikle 20’yi aşkın noktada hizmet vermeye başladı.
TOTAL, geniş ürün yelpazesine sahip Bi’ Güzel market konsepti çatısı altında müşterilerine istasyonlarda çeşitli ürünler ile kahve seçenekleri sunuyor.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, TOTAL İstasyonları’nın “Bi’ Güzel” markasıyla hayata geçirdiği yeni market konsepti sıcak ve soğuk lezzetler, Gloria Jeans ve Bi Güzel kahve seçenekleri ile ziyaretçilerinin yolculuklarına eşlik ediyor. Tamamen TOTAL İstasyonları’na özel tariflerle hazırlanan vegan ekşi mayalı sandviç, susurluk tostu, tire köfteli gobbit, dilim pizza gibi sıcak seçenekler; tatlılarda ise donut, mini cheesecake, bomba, ekler gibi ürünler yer alıyor.
TOTAL İstasyonları’nda Bi Güzel konsepti ile çeşit çeşit, sıcak ve lezzetli ürünleri misafirlerinin beğenisine sunmaktan dolayı heyecanlı olduklarını dile getiren, Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. Genel Müdürü Tolga Işıltan konuyla ilgili sözlerine şöyle devam etti: “Akaryakıt istasyonları artık sadece yakıt ikmali yapılan bir yer değil, misafirlerimizin yolda verdikleri molalarda tüm ihtiyaçlarını giderebilecekleri yeni bir deneyim, yaşam alanı haline geldi.
TOTAL İstasyonları’nda, Bi’ Güzel yeni market konseptimiz ile başlangıçta 20’yi aşkın noktada hizmet vermeye başladığımız bu yeni ürün seçkisi kapsamında, misafirlerimize sıcak sandviç çeşitleri, tatlı atıştırmalıklar, limonata ve kahveseverler için Bi’ Güzel Kahve ve Gloria Jeans kahve seçenekleri ile birinden farklı lezzetler sunuyoruz. Tamamen bize özel tariflerle, 7/24 yolda vakit geçiren araç kullanıcıları, aileler ve şehrin yoğun temposunda kısa bir molaya ihtiyaç duyan tüm misafirlerimize doyurucu ve deneyenleri mutlu edecek seçenekler sunma gayesiyle hayata geçirdiğimiz Bi’ Güzel konseptimizi, yıl sonuna kadar çok daha fazla sayıda istasyonumuzda lezzet meraklılarıyla buluşturmayı hedefliyoruz.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 BRICS Nükleer Platformu’nun ilk uzman paneli Çin’de düzenlendi3 Mayıs 202519:49 Resmi Gazete’de EPDK kararı yayımlandı3 Mayıs 202519:48 BOTAŞ Daire Başkanı Oğuzhan Oğuz, Uluslararası Gaz Birliği İcra Komitesi üyeliğine seçildi3 Mayıs 202519:47 İstanbul Doğal Kaynaklar Zirvesi’nde bakanlar enerji piyasalarını değerlendirdi3 Mayıs 202519:46 Spot piyasada doğal gaz fiyatları3 Mayıs 202519:44