
Sanko Enerji Genel Müdür Yardımcısı Hakan Yıldırım, 01 Mart 2021 tarihinden geçerli olmak üzere Sanko Enerji CEO’su olarak atandı. Çalışma hayatına ASELSAN’da başlayan Yıldırım, ardından, Gama Güç Sistemlerinde, doğalgaz boru hatları, kombine gaz çevrim santralleri ve kömür santralleri projelerinde saha mühendisliği yapmıştır. Siemens Türkiye’de proje yöneticisi olarak çalışmaya başlayan Yıldırım, daha sonra Siemens Gamesa Türkiye […]
Sanko Enerji Genel Müdür Yardımcısı Hakan Yıldırım, 01 Mart 2021 tarihinden geçerli olmak üzere Sanko Enerji CEO’su olarak atandı.
Çalışma hayatına ASELSAN’da başlayan Yıldırım, ardından, Gama Güç Sistemlerinde, doğalgaz boru hatları, kombine gaz çevrim santralleri ve kömür santralleri projelerinde saha mühendisliği yapmıştır.
Siemens Türkiye’de proje yöneticisi olarak çalışmaya başlayan Yıldırım, daha sonra Siemens Gamesa Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su olarak görev yapmıştır.
Hakan Yıldırım, Siemens’teki kariyerinin adından Kalyon Enerji Yatırım A.Ş. CEO’luğunu üstlenmiştir.
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünden mezun olan ve yüksek lisansını işletme alanında Boğaziçi Üniversitesinde tamamlayan Yıldırım, evli ve iki çocuk babasıdır.
Bu atamayla birlikte görevi Hakan Yıldırım’a devreden Ziya Erdem, bu tarihten itibaren görevine Sanko Enerji Yönetim Kurulu üyesi olarak devam edecektir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 İklim Kanunu ile karbonun doğru fiyatlandırılması sağlanarak enerjide verimliliğe katkı sunulacak8 Temmuz 202511:17 Küresel gerginlik ve arz artışı petrol fiyatlarını baskıladı8 Temmuz 202511:16 David Fyfe: ‘Kriz sona erdi ama Avrupa yakıt piyasasında etkileri hâlâ sürüyor’8 Temmuz 202511:05 Ortadoğu’da kırılgan ateşkes enerji piyasasını tetikliyor8 Temmuz 202510:28 ‘UTTS’ye geçişte liderliği üstlendik’8 Temmuz 202509:44