
Ülkemizi Uluslararası Büyük Güç Sitemleri Konseyi’nde (CIGRE) temsil eden uzmanlar EÜAŞ ev sahipliğinde bir araya geldi.
Ülkemizi Uluslararası Büyük Güç Sitemleri Konseyi’nde (CIGRE) temsil eden uzmanlar EÜAŞ ev sahipliğinde bir araya geldi.
TESAB ve CIGRE Türkiye Ulusal Komitesi tarafından düzenlenen toplantıya özel sektör, kamu temsilcileri ve akademisyenlerden oluşan 50 uzman katıldı.
Güç sistemlerinin birçok farklı alanındaki uzman Çalışma Komitesi ve Gruplarındaki üyelerinin yer aldığı toplantıya EÜAŞ Genel Müdür Yardımcısı Mithat Yüksel de katılarak, üyelere hitap etti.
CIGRE kapsamında yapılan çalışmaların önemine dikkat çeken Yüksel, “Unutmayalım ki bu çalışma gruplarında sadece kendimizi değil, Türkiye’yi de temsil ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Uzmanların çalışma alanları üzerine yaptıkları sunumlarla devam eden toplantıda CIGRE Türkiye Genel Sekreteri Ayten Sümer ve Yürütme Kurulu Başkanı Bilgehan Tekşut da sunum gerçekleştirdi.
Dicle Elektrik borcunu ödemeyen tarımsal sulama abonelerinin elektriğinin kesileceğini bildirdi22 Haziran 202617:52 Enerjisa Enerji, Kurumsal Enerji Buluşmaları’nın 8’incisini gerçekleştirdi22 Haziran 202617:51 Rus hükümeti akaryakıt piyasası için tedbir planı hazırlıyor22 Haziran 202616:50 Türkiye’nin elektrik kurulu gücü 125 bin 598 megavata çıktı22 Haziran 202615:44 Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri22 Haziran 202612:29