
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Kanada Ankara Büyükelçiliği işbirliğinde Enerji Güvenliği ve Değişimi Semineri düzenlendi.
Kanada’nın Alberta Eyaleti’nin önde gelen enerji şirketleri ile Türk şirketlerini bir araya getiren seminerde Maden ve Petrol İşler Genel Müdürlüğü ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Destek Ofisi temsilcileri tarafından Türkiye enerji sektörü ve yatırım ortamına dair bilgiler verildi. Ardından Alberta Enerji Düzenleme Kurumu yetkilileri tarafından Alberta enerji sektörüne ilişkin değerlendirmeler alındı.
Seminer firma tanıtım sunumları ve firmalar arası ikili görüşmeler ile sona erdi.
Hürmüz Boğazı’nda ticari gemi geçişleri savaş öncesi seviyenin yüzde 25’ine ulaştı23 Haziran 202617:48 “Darphane, VKN İçi Yer Değişikliği Süreci’ni UTTS portalı üzerinden devreye aldı”23 Haziran 202616:14 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Londra’da23 Haziran 202614:53 BM Genel Sekreteri Guterres, fosil yakıtlara dayalı kalkınma modelinin geleceği olmadığını bildirdi23 Haziran 202613:19 CW Enerji, Intersolar Europe 2026’da tam entegre üretim gücünü sergileyecek23 Haziran 202613:18