
EÜAŞ Personeli Arif Arslantürk, Ankara’da düzenlenen Paralimpik Masa Tenisi Şampiyonasında, “Çift Erkekler” dalında takım arkadaşı Arslan Karataş ile birlikte Türkiye şampiyonu oldu.
Arslantürk ayrıca eşi Derya Arslantürk ile takım arkadaşı olarak katıldığı “Karışık Çiftler” dalında da Türkiye ikinciliği elde etti.
Arif Arslantürk’ün başarısı, Genel Müdürlüğümüzde düzenlenen bir törenle kutlandı. Törene Genel Müdür Yardımcılarımız ve Daire Başkanlarımız da katıldı.
Törende konuşan Genel Müdürümüz Zafer Benli, çalışma arkadaşlarından birinin Türkiye Şampiyonu olmasından gurur duyduklarını ifade ederek, Arif Arslantürk’ü ve takım arkadaşlarını kutladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 TEDAŞ, LED Armatürler için yeni teknik standartları yayınladı7 Mayıs 202518:15 Bakan Bayraktar, 2024’te rüzgar ve güneşte rekor kapasitenin devreye alındığını bildirdi7 Mayıs 202516:30 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enerji arz güvenliği her devlet için bir beka meselesine dönüşmüştür7 Mayıs 202515:58 İspanya Başbakanı Sanchez, nükleer santralleri yöneten büyük enerji firmalarını suçladı7 Mayıs 202515:08 UEDAŞ, 2025’te 6.3 Milyar TL’lik yatırım planlıyor7 Mayıs 202514:59