
Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan bir apartmanda patlama meydana geldi. Doğal gaz kaynaklı olduğu düşünülen patlamada bir kişi yaşamını yitirdi.
Çankaya ilçesi Aziziye Mahallesi Bürümcük Sokak’ta saat 14.30 civarında 5 katlı bir binanın giriş katında nedeni henüz belirlenemeyen bir patlama gerçekleşti.
Olayın bildirilmesi üzerine sağlık, polis, itfaiye ve doğal gaz ekipleri hızla bölgeye yönlendirildi.
İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde patlama sonrası çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı.
Bir kişi yaşamını yitirdi
Ekipler, patlamanın doğal gazdan kaynaklandığını tahmin ederken, dairede bulunan 37 yaşındaki Kemal Altuğ’un hayatını kaybettiği bildirildi.
Olay yerindeki incelemeler devam ederken, itfaiyenin hazırlayacağı raporla patlamanın kesin nedeni belirlenecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 DMM’den “doğal gaz fiyatlarının dünyada düştüğü, Türkiye’de arttığı” iddialarına ilişkin açıklama3 Temmuz 202520:15 11. Nükleer Santraller Zirvesi 212 firma ve 1400 sektör temsilcisini ağırladı3 Temmuz 202517:28 Türkiye’de ilk 6 ayda elektrikli ve hibrit otomobiller pazarın yaklaşık yüzde 45’ini oluşturdu3 Temmuz 202515:44 Şehit yakınları ve gazilere evsel doğal gaz tüketiminde yüzde 50 indirim sağlandı3 Temmuz 202515:42 TÜREB ve Aksa Elektrik, Türkiye Rüzgar Enerjisi Yatırımcı Buluşması’nda yatırımcı paydaşları bir araya getirdi3 Temmuz 202515:08