
M Oil ve TotalEnergies’in Ziraat Bankası ile gerçekleştirdiği kampanya kapsamında Ziraat Bankkart ile 16 Mayıs-30 Haziran arasında 175 lira değerinde Bankkart Lira kazanma fırsatı sunulacak.
Kampanyadan Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak ve Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile yararlanabilirken kampanyaya dahil olmak için ilk alışverişlerinden önce Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den veya kısa masaj ile katılım gerçekleştirilmesi gerekiyor.
Toplamda en fazla 175 lira değerinde Bankkart Lirası kazanılabilen, müşteri bazlı olan ve bir müşterinin sadece bir kez yararlanabildiği kampanyaya kısa mesaj ile katılım sağlamak için M Oil için MOIL yazıp 4757’ye ve TotalEnergies için TE2024 yazıp 4757’ye banka nezdinde kayıtlı Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait cep telefonu numaralarından kısa mesaj gönderilmesi gerekiyor.
Sadece kampanyaya dahil olan Bankkart POS’larında geçerli kampanyadan yararlanan Bankkart kullanıcılarına, kazandıkları hediyeye ilişkin bilgi POS makinesi slipi ile Bankkart Mobil uygulamasında yer alacak ve kullanıcılar ayrıca kısa mesaj ile de bilgilendirilecekler.
Koşulları yerine getiren müşterilere Bankkart Liralar 7 Temmuz’da yüklenecek ve 7 Ağustos’a kadar Bankkart anlaşmalı M Oil ve TotalEnergies istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecek. 7 Ağustos’a kadar kullanılmayan Bankkart Liralar, 8 Ağustos’ta geri alınacak. Bankkart ücretsiz kartların dahil olmadığı kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilirken ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar, asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecek.
AA
Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri10 Temmuz 202611:56 TPAO ile Petrogas’ın Kırklareli’ndeki petrol işletme ruhsatının süresi uzatıldı10 Temmuz 202611:50 ABD Ticaret ve Kalkınma Ajansından Türkiye’nin SMR yatırımları için iş birliği mesajı10 Temmuz 202611:49 Brent petrolün varili 76,68 dolardan işlem görüyor10 Temmuz 202611:48 İşletmelerin ekim sonuna kadar DOA’ya kayıt olması gerekiyor10 Temmuz 202611:22