
Servis Araçlarının Ulusal Taşıt Tanıma Sistemine (UTTS) Engrasyonu Hakkında Webinar, TOBB ve Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleşti.
Servis Araçlarının Ulusal Taşıt Tanıma Sistemine (UTTS) Engrasyonu Hakkında Webinar, TOBB ve Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleşti.
Damga Matbaası Dairesi Başkanı Bülent Yılmaz ve TOBB Türkiye Karayolu Yolcu Taşımacılığı Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım’ın açılış konuşmalarının ardından, Bülent Yılmaz UTTS kapsamında servis araçlarının sisteme dâhil edilmesine ilişkin sunum gerçekleştirdi.
Bilgilendirme sunumunun ardından, sektör temsilcilerinin soruları Damga Matbaası Dairesi Başkanı Bülent Yılmaz tarafından yanıtlandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 IEA, küresel petrol talebi artış öngörüsünü yukarı yönlü revize etti15 Mayıs 202512:25 Karagöz Gölge Oyunu ile çocuklara enerji tasarrufu dersi15 Mayıs 202512:13 Şarj istasyonlarındaki park sorununu çözecek düzenleme yolda15 Mayıs 202512:08 EgeGaz, dünya LNG piyasasının devlerini İzmir’de bir araya getirdi15 Mayıs 202512:02 Günsan Elektrik’e BoSA’25 ödülü15 Mayıs 202511:58