
Galatasaray ile iş birliği devam eden LUKOIL, Spor Toto Süper Lig 2018–2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu şampiyonluk kutlamalarında yer aldı. Galatasaray, 22’nci şampiyonluk kutlamaları kapsamında kupasını, LUKOIL’in de yer aldığı özel bir etkinlikte taraftarlarıyla birlikte kaldırdı. 2014 Yılında başlayan Taraftar Kart programı vasıtasıyla Galatasaray Futbol Kulübü ile iş birliğini halen devam ettiren LUKOIL; Spor Toto Süper […]
Galatasaray ile iş birliği devam eden LUKOIL, Spor Toto Süper Lig 2018–2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu şampiyonluk kutlamalarında yer aldı.
Galatasaray, 22’nci şampiyonluk kutlamaları kapsamında kupasını, LUKOIL’in de yer aldığı özel bir etkinlikte taraftarlarıyla birlikte kaldırdı. 2014 Yılında başlayan Taraftar Kart programı vasıtasıyla Galatasaray Futbol Kulübü ile iş birliğini halen devam ettiren LUKOIL; Spor Toto Süper Lig 2018 – 2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu şampiyonluk kutlamalarında da sponsor olarak yer aldı.
Böylelikle iş birliğinin başlangıcından itibaren Galatasaray takımı LUKOIL ile birlikte üçüncü şampiyonluk kupasını kaldırmış oldu. Destek verek tüm taraftarlar kadar LUKOIL bayileri de bu başarılı projeden son derece memnun olduklarını belirttiler. Kutlamalara katılmak için çeşitli illerden gelen LUKOIL bayileri bu iş birliğinin herkes için kazançlı olmasının yanında, futbolun desteklenmesinin de ayrı bir önemi olduğunu vurguladılar.
LUKOIL TAKIMLARA BUGÜNE KADAR 20 MİLYON TL EK GELİR SAĞLADI
LUKOIL, Taraftar Kart programı ile bugüne kadar kulüplere 20 milyon TL ek gelir sağlamanın yanında müşterilere de avantajlı indirimlerle akaryakıt alımı yapmalarını sağladı. LUKOIL Galatasaray’ın yanı sıra Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Konyaspor ve Göztepe gibi köklü kulüplere destek vermeye de devam ediyor.
LUKOIL POWER TEAM VE BAYİLER DE ETKİNLİK ALANINDAYDI
Şampiyonluk kutlamaları için kurulan sahnede renkli görüntüler yaşanırken kutlamaya gelen taraftarlar Galatasaraylı sanatçıların konserleriyle eğlendi. Taraftarlar ayrıca, stadyum girişinde yer alan LUKOIL Power Team etkinlik alanında da Taraftar Kart hakkında tanıtım ve röportajlara eşlik ettiler.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 Doğal gaz toptan satış fiyatlarında değişikliğe gidildi1 Temmuz 202521:24 Oruç Reis, Mavi Vatan’da1 Temmuz 202516:22 Türk ve Fransız şirketleri, ergimiş tuz reaktörü geliştirecek1 Temmuz 202516:10 Shell Filo Çözümleri’nden Türkiye’de Bir İlk: Shell Filo Yıkama Kartı1 Temmuz 202515:44 Osmangazi Köprüsü 9 yılda yakıttan ve zamandan 108 milyar lira tasarruf sağladı1 Temmuz 202514:41