
ESES, 2022 Değerlendirme ve 2023 Planlama Toplantısı’nı Genel Müdürlükte gerçekleştirdi. ESES, Ocak ayında 2022 Değerlendirme ve 2023 Planlama Toplantısı düzenledi. 25-26 Ocak tarihlerinde düzenlenen toplantılarda, satış ve pazarlama konuları görüşülerek, satış hedefleri, istasyon yatırımları, finansal durumlar ve projeler hakkında görüşüldü. Toplantıya ASV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sofu Altınbaş, ESES Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Altınbaş, ESES […]
ESES, 2022 Değerlendirme ve 2023 Planlama Toplantısı’nı Genel Müdürlükte gerçekleştirdi.
ESES, Ocak ayında 2022 Değerlendirme ve 2023 Planlama Toplantısı düzenledi. 25-26 Ocak tarihlerinde düzenlenen toplantılarda, satış ve pazarlama konuları görüşülerek, satış hedefleri, istasyon yatırımları, finansal durumlar ve projeler hakkında görüşüldü.
Toplantıya ASV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sofu Altınbaş, ESES Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Altınbaş, ESES Genel Müdürü Gazi Doğan, Genel Müdür Yardımcısı Servet Yıldız’ın yanı sıra ülke genelindeki bölge müdürleri ve tüm birim müdürleri de katılım gösterdi.
Genel Müdür Gazi Doğan’ın açılış konuşması ile başlayan toplantı, Servet Yıldız’ın sektör değerlendirmesiyle devam etti. Gazi Doğan, zorlu pazar koşullarına rağmen 2022 yılında ciddi adımlar atarak, önemli bir konuma geldiklerini aktardı.
Türkiye genelinde yaklaşık 100 bayi ile hizmet veren ESES, Asv Holding’in gücü ile birlikte ilerlemesini sürdürmekte olduğunu da dile getirdi.
İki gün boyunca süren toplantılarda, Bölge Müdürleri, bayiler ve mevcut durumlar hakkında genel bilgiler verdi. Servet Yıldız, yatırımlarına hızla devam ettiklerini aktararak satış ve pazarlama stratejilerini ekibiyle paylaştı. Ayrıca birim müdürleri de toplantıda ayrı ayrı iş planlarını aktardı.
Toplantı sonunda konuşan Sofu Altınbaş, ESES’in zamanla gücüne güç katacağını vurgulayarak, Yöneticilerini ve Satış Ekibini başarılarından dolayı tebrik etti. Toplantı sonrasında ESES Yönetimi, tüm personeli ile birlikte Holiday Inn Otel’de akşam yemeğinde buluştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 Astor Enerji yılın ilk çeyreğinde 6,3 milyar lira ciroya ulaştı2 Mayıs 202513:58 HESİAD’ın İlk Başkan Yardımcıları belli oldu2 Mayıs 202512:35 Trump, İran’dan petrol alan ülkelere yaptırım uygulanacağını açıkladı2 Mayıs 202510:54 Enerji Bakanı Bayraktar, Irak, Moldova, Nijer, Suriye ve Libya enerji bakanlarıyla görüştü2 Mayıs 202510:44 Brent petrolün varili 62,37 dolardan işlem görüyor2 Mayıs 202510:02