
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Senegal Enerji, Petrol ve Madenler Bakanı Birame Souleye Diop ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldiklerini bildirdi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Senegal Enerji, Petrol ve Madenler Bakanı Birame Souleye Diop ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldiklerini bildirdi.
Bayraktar, X hesabından yaptığı paylaşımda, Diop ile Senegal Başbakanı Ousmane Sonko’nun Türkiye ziyareti kapsamında görüştüklerini aktardı.
Diop ile görüşmesinde geçen yıl enerji ve hidrokarbonlar alanlarında imzaladıkları mutabakat zaptı çerçevesinde yürüttükleri çalışmaları ele aldıklarını kaydeden Bayraktar, “Enerji alanında iki ülkenin ortak hedefleri doğrultusunda özellikle petrol ve doğal gaz arama ve üretimi ile madencilik alanındaki iş birliğimizi somutlaştırma konusunda fikir birliğine vardık” ifadesini kullandı.
SOCAR Türkiye yöneticilerine Turkuaz Kart takdim edildi18 Haziran 202617:12 OPEC, küresel enerji tüketiminin 2050’de yüzde 23 artmasını bekliyor18 Haziran 202617:10 Moskova’da akaryakıt tedarikinde sorun yaşanmadığı bildirildi18 Haziran 202617:09 Bolu’da maden ocağındaki göçükle ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı18 Haziran 202617:08 CW Enerji entegre üretim gücüyle Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer aldı18 Haziran 202617:07