
Asis Otomasyon, Macaristan’da bulunan iş ortağına CalibeX eğitimi verdi. Patentli ürünü 3D tank kalibrasyon teknolojisi CalibeX ile dünyanın dört bir yanına hizmet veren Asis Otomasyon, Avrupa’daki yeni noktası Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de CalibeX eğitimi verdi ve diğer otomasyon ürünlerini tanıttı. Geçtiğimiz 1,5 yıl dünyayı etkisi altına alan Covid 19 pandemisi nedeniyle online olarak devam eden CalibeX […]
Asis Otomasyon, Macaristan’da bulunan iş ortağına CalibeX eğitimi verdi.
Patentli ürünü 3D tank kalibrasyon teknolojisi CalibeX ile dünyanın dört bir yanına hizmet veren Asis Otomasyon, Avrupa’daki yeni noktası Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de CalibeX eğitimi verdi ve diğer otomasyon ürünlerini tanıttı.
Geçtiğimiz 1,5 yıl dünyayı etkisi altına alan Covid 19 pandemisi nedeniyle online olarak devam eden CalibeX eğitimleri artık tekrar yüz yüze verilmeye başlandı. Asis yetkilileri Afrika Congo’dan sonra bu kez de Macaristan da eğitimler vererek uluslararası arenada yerini sağlamlaştırmayı amaçlıyor.
Teorik eğitimlerle başlayan eğitim programı, tank kalibrasyonunda lazer ile ölçüm yapan ve dünyada kendi alanında tek olduğu belirtilen CalibeX ölçüm cihazı ile sahada testler gerçekleştirilerek tamamlandı.
Uluslararası Satış Müdürü Burak Kalkan ve Uluslararası Proje Müdürü Erhan Özdamar tarafından yapılan eğitimler sonunda katılımcılara sertifikaları da verildi.

ASİS’İN SATIŞ VE SERVİS AĞI DÜNYA ÇAPINDA GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR
Türkiye’de Akaryakıt sektöründe istasyon otomasyon sistemleri, mobil otomasyon sistemleri, taşıt tanıma sistemleri, teknolojik hizmetler alanlarında çalışmalarını sürdüren ASİS’in sunduğu hizmetler dünya çapında da yoğun olarak kullanılıyor. ASİS Otomasyon, Amerika, Avrupa, Ortadoğu, Körfez Ülkeleri, Afrika, Türk Cumhuriyetleri olmak üzere 40’ı aşkın ülkede servis ve satış hizmeti sunuyor.
Bolu’da maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti17 Haziran 202616:19 MİA Teknoloji’den yeni nesil nükleer enerji teknolojilerine ilişkin küresel iş birliği17 Haziran 202615:42 Dünya Bankası, Türkiye’nin rüzgar ve depolama yatırımlarına yönelik 400 milyon avro ilave finansmanı onayladı17 Haziran 202615:40 Enerji sektörü genç kadınların kariyer tercihinde ilk sıralara yükseldi17 Haziran 202615:29 Türkiye’nin petrol ithalatı nisanda yüzde 12,6 azaldı17 Haziran 202614:39