
Aydem Perakende ve Gediz Perakende, dijitalleşme yatırımlarıyla “Future of CIO Summit and Awards” ve “International Data Corporation (IDC) Türkiye CIO” zirvelerinde 2 ödül aldı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aydem Perakende ve Gediz Perakende, müşteri memnuniyeti ve çalışan deneyimini merkeze alarak, dijitalleşme yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda, müşterilerin değişen ihtiyaçları ve beklentilerini karşılamak üzere abonelik, sözleşme ve […]
Aydem Perakende ve Gediz Perakende, dijitalleşme yatırımlarıyla “Future of CIO Summit and Awards” ve “International Data Corporation (IDC) Türkiye CIO” zirvelerinde 2 ödül aldı.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aydem Perakende ve Gediz Perakende, müşteri memnuniyeti ve çalışan deneyimini merkeze alarak, dijitalleşme yatırımlarını sürdürüyor.
Bu kapsamda, müşterilerin değişen ihtiyaçları ve beklentilerini karşılamak üzere abonelik, sözleşme ve ödeme işlemleri online ortamlarda kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Aydem Perakende ve Gediz Perakende Bilgi Teknolojileri Direktörü Gülsün Akhisaroğlu, yönetmeliklerin olanak verdiği tüm alanlarda yatırımların ve projelerin devam ettiğini ifade ederek, şunları kaydetti:
“Müşteri yolculuğunda WhatsApp, mobil, web-online, SMS gibi tüm kanallarda, müşteri etkileşimini deneyime dönüştürecek çözümleri kullanıma sunduk. Ekiplerimizin, istediği konumdan, istediği zaman, güvenli ve yüksek performans ile çalışmasını sağlayan altyapılara ve etkileşimi artıran platformlara yatırım yaptık ve devreye aldık. Yoğun veriyle çalışan birimlerimizde, tekrarlı işleri RPA robotlarına aktardık. Veri analitiği alanında yatırımlar yaparak, müşteri deneyimini artıracak projelerimize bu yıl da devam ediyoruz. Dijitalleşme projelerinde görev alan tüm çalışma arkadaşlarımla gurur duyuyorum, onlara teşekkür ediyorum.”
AA
Pakistan, TPAO’nun sismik gemilerini sonbaharda karşılmaya hazırlanıyor5 Temmuz 202608:55 Rusya’nın Novorossiysk şehrinde benzinin bittiği bildirildi4 Temmuz 202615:00 Ulusal Yeşil Finans Stratejisi ve Eylem Planı’na ilişkin Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete’de4 Temmuz 202614:28 Sunar Yatırım’dan “Plastiksiz Temmuz” gündeminde geleceğe çağrı4 Temmuz 202611:30 Rosatom, Vietnam’da Katmanlı Üretim Teknolojileri Merkezi’nin kurulmasına destek verecek4 Temmuz 202610:00