
UEDAŞ arama kurtarma ekibi Hatay Antakya’da depremin 89.saatinde polis baba ve oğlunu enkazdan sağ salim çıkardı. UEDAŞ’ın depremin olduğu gün yardım tırı ve 14 kişilik arama kurtarma bölgeye doğru yola çıktığı bildirildi. Önce Hassa ilçesindeki enkazda çalışan ekipler bölgedeki ihtiyaç sahiplerine erzak ve kıyafet yardımlarını ulaştırdı.
UEDAŞ arama kurtarma ekibi Hatay Antakya’da depremin 89.saatinde polis baba ve oğlunu enkazdan sağ salim çıkardı.
UEDAŞ’ın depremin olduğu gün yardım tırı ve 14 kişilik arama kurtarma bölgeye doğru yola çıktığı bildirildi. Önce Hassa ilçesindeki enkazda çalışan ekipler bölgedeki ihtiyaç sahiplerine erzak ve kıyafet yardımlarını ulaştırdı.
Kazarman Hidroelektrik Santrali’nin kapsül bırakma töreni gerçekleştirildi27 Haziran 202616:00 Bu buluş sayesinde priz yangınları tarihe karışacak27 Haziran 202615:00 Kaancan Komsuoğlu, mezarı başında dualarla anıldı27 Haziran 202614:24 Elektrikli araçlar ve batarya geri dönüşümü27 Haziran 202613:30 Başkent EDAŞ Spor Kulübü’nün yeni başkanı Ebru Taşcıoğlu oldu27 Haziran 202612:00