vefat haberi

Enerji dünyasından depremin ardından destek mesajları

Merkezi Kahramanmaraş’ta gerçekleşen ve çevre illerde de hissedilen 7.4 boyutundaki depremin ardından, enerji dünyasından destek mesajları geldi.

GAZBİR, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de etkisi hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.” dedi.

GÜNDER tarafından yapılan açıklamada, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.” denildi.

Türkiye Petrolleri A.O. (TPAO), “Milletimizin başı sağ olsun. Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizi etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileriz.” açıklamasını yaptı.

PETFORM tarafından, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlara sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.” açıklaması yapıldı.

TANAP tarafından yapılan açıklamada, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerden hissedilen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ülkemize başşağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Başımız sağ olsun.” İfadesine yer verildi.

Aytemiz tarafından, “Kahramanmaraş ve çevre illerimizde meydana gelen depremden dolayı üzüntü içerisindeyiz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve tüm yaralılara acil şifalar diliyoruz, geçmiş olsun Türkiye.” açıklaması yapıldı.

EPDK tarafından yapılan açıklamada, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve ülkemizin pek çok şehrini etkileyen depremde, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.” denildi.

TEDAŞ tarafından yapılan açıklamada, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve ülkemizin pek çok ilinde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı; yaralılarımıza acil şifalar diliyor, can kaybının daha da artmamasını temenni ediyoruz.” denildi.

EDİDER, “Kahramanmaraş ve çevre illeri etkisi altına alan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Yaralı vatandaşlarımızın en kısa zamanda iyileşmelerini, arama ve kurtarma çalışmalarının en iyi şekilde sonuçlanmasını ümit ediyoruz.” dedi.

Zorlu Holding tarafından yapılan açıklamada, “Kahramanmaraş ve Gaziantep’te meydana gelen ve bölgedeki diğer illerimizde şiddetli etkisi hissedilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Yaralıların bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

TABGİS, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Gaziantep, Malatya, Batman, Bingöl, Elazığ, Kilis, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak, Van, Muş, Bitlis, Hakkari, Adana, Osmaniye ve Hatay’ı etkileyen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.” dedi.

TÜREB, “Kahramanmaraş ve Gaziantep’te bu sabaha karşı meydana gelen ve çok büyük bir bölgeyi etkileyen depremi büyük bir üzüntü ile izliyoruz. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza ve ülkemize geçmiş olsun. TÜREB olarak vatandaşlarımızın yanında olacağız.” dedi.

SOCAR tarafından yapılan açıklamada, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerden hissedilen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ülkemize başşağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Başımız sağolsun.” ifadelerine yer verildi.


PÜİS, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.” dedi.
TEİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kaldırım, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyor, ülkemize ve depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.

Koç Holding tarafından yapılan açıklamada, “Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve birçok ilimizi etkileyen depremin büyük üzüntüsü içerisindeyiz. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Her türlü destek ve koordinasyon için ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile irtibat halindeyiz. Bu zorlu günleri de hep birlikte dayanışma ile atlatacağız. Ülkemize geçmiş olsun.” ifadelerine yer verildi.

ELDER de, depremde hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi.

EÜD tarafından yapılan açıklamada, “Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve pek çok çevre ilde etki yaratan deprem dolayısıyla bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileriz. Geçmiş olsun Türkiye.” ifadelerine yer verildi.

EPİAŞ tarafından yapılan açıklamada, “Geçmiş olsun Türkiye. Merkezi Kahramanmaraş ilimiz olan ve diğer illerimizde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aziz milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

PETDER, “Kahramanmaraş ilimizde meydana gelen ve çevre illerimizden de hissedilen depremde can kaybının artmaması temennimizle; hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.” dedi.

Kadooğlu Holding tarafından yapılan açıklamada, “Başta Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Adıyaman olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” denildi.

Enerji Verimliliği Derneği tarafından yapılan açıklamada, “Sabah 4.17’de gerçekleşen 7,4 şiddetindeki deprem sonucunda vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, yaralılara ve yakınlarına baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Umuyoruz ki, daha fazla can kaybı yaşanmasın. Dualarımız depremden etkilenen tüm vatandaşlarımızla…” ifadeleri kullanıldı.

TotalEnergies Türkiye, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.” dedi.

İpragaz, “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz. Dayanışma, birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı hep beraber saracağız.” dedi.

bp Türkiye, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerimizi de etkileyen deprem felaketinin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diyoruz. tüm ülkemize geçmiş olsun.” dedi.

GENSED tarafından yapılan açıklama, “Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen ve Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya, Kilis ve Şanlıurfa başta olmak üzere depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı, yaralılarımızı da acil şifalar diliyoruz.” denildi.

Petrol Ofisi, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve en az 10 ilimizi etkileyen deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara, enkaz altında bulunanlara ve tüm ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Petrol Ofisi olarak deprem bölgesindeki varlıklarımızla AFAD başta olmak üzere tüm ilgili kamu kurumları ve yetkili birimler nezdinde kaynaklarımızı seferber ederek saha destek çalışmalarına katılıyoruz. Bölgede ihtiyaç noktası olarak konumlandığımız 350 istasyonumuz, terminallerimiz ve ekibimizle zarar gören tüm vatandaşlarımızın yanındayız.” dedi.

Enerjisa, “Ülkemizde meydana gelen ve birçok ilimizin etkilendiği depremden dolayı çok üzgünüz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar ve geçmiş olsun dileriz. İhtiyaçların temini ve yardımı için halkımızın yanındayız.” dedi.

Akkök Holding, “Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde gerçekleşen ve ülkemizin bir çok şehrinde yoğun şekilde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz.” dedi.

Eses Petrol, “Ülkemizde meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.” dedi.

Enerji Petrol, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizi etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.” dedi.

UEDAŞ, “Kahramanmaraş, Pazarcık’ta meydana gelen ve ülkemizin birçok ilinde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, depremden etkilenen bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” dedi.

TORA, “Kahramanmaraş ilinde meydana gelen ve çevre illerden hissedilen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Başımız sağ olsun.” dedi.

OEDAŞ, “Kahramanmaraş merkezli ve çevre illerde de şiddetli etkisi hissedilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz.” dedi.

Togg, “Ülkemizi derinden sarsan depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz, yaralarımızı saracağımız bir gündeyiz. NFT açık arttırmamız ileri bir tarihe ertelenmiştir.” dedi.

CK Enerji, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizi etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar dileriz.” dedi.

CW Enerji, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve ülkemizin pek çok yerinde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” dedi.

BEDAŞ, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizi etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileriz.” dedi.

Aydem Enerji, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve pek çok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz. Geçmiş olsun Türkiye.” dedi.

Ülke Enerji, “Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve çevre illeri de etkileyen depremin acısını yaşıyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli yakınlarına başsağlığı diliyor, yaralı vatandaşlarımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını umut ediyoruz.” dedi.

Kontrolmatik Technologies, “Kahramanmaraş ve Gaziantep’te meydana gelen ve çok büyük bir bölgeyi etkileyen depremleri büyük bir üzüntüyle takip ediyoruz. Enkaz altında kalanların bir an evvel sağlıkla kurtarılmalarını ümit ediyoruz. Tüm gücümüzle milletimizin yanındayız. Ülkemize geçmiş olsun.”

SHURA Enerji Dönüşümü Merkezi, “SHURA Enerji Dönüşümü Merkezi olarak, Kahramanmaraş ve çevre illerinde yaşanan yıkıcı depremlerin derin üzüntüsü içindeyiz. Depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Ülkemize geçmiş olsun.”

Sanko Enerji, “Kahramanmaraş ve Gaziantep’te meydana gelen ve 10 ili çok büyük ölçüde etkileyen depremlerin sonuçlarını derin bir üzüntüyle yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen tüm bölge halkına ve ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Enkaz altında kalan tüm vatandaşlarımızın bir an evvel kurtulmasını temenni ediyoruz.” dedi.

Cengiz Enerji, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.”

LUKOIL, “Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve birçok ilimizi etkileyen depremin büyük üzüntüsü içerisindeyiz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar dileriz.” dedi.

Shell, “Geçmiş olsun Türkiye. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen deprem nedeniyle derin bir üzüntü içindeyiz. Hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Bölgenin durumunu yakından takip ediyor, arama kurtarma ve acil ihtiyaçlar anlamında her türlü desteği vermek üzere çalışıyoruz. Tüm ülkemize geçmiş olsun.” dedi.

BOTAŞ, “Milletimizin başı sağ olsun. Merkez üssü Kahramanmaraş ili Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve birçok ilimizi de etkileyen depremlerde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. #GeçmişOlsunTürkiye” dedi.

AYGAZ, “Kahramanmaraş ve çevre illerimizde gerçekleşen deprem felaketinin büyük üzüntüsü içindeyiz. AYGAZ olarak hepimizi derinden sarsan depremlerin açtığı yaraların sarılmasına katkıda bulunmak için tüm kaynaklarımızı ve ekiplerimizi seferber ettik. Deprem bölgesinde ağır kış koşullarında halkımızın ve arama-kurtarma ekiplerimizin ihtiyaç duyduğu ısıtıcı, ocak ve tüp gibi ürünleri Valiliklerimiz ve AFAD Yetkililerinin koordinasyonunda deprem bölgelerine yönlendirdik ve bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Bu zor günleri de el ele, dayanışma içinde atlatacağız. Ülkemize geçmiş olsun.” dedi.