
Sektör bir kez daha haykırdı: Demokrasinin ve milli iradenin yanındayız. ENERJİ SEKTÖRÜ TEK SES, TEK YÜREK 15 Temmuz 2016 tarihinde demokrasimize ve ülkemizin milli birliğine yönelik olarak düzenlenen hain darbe girişiminin birinci yılında enerji sektörü, tek ses tek yürek olarak verdiği mesajlarla, demokrasinin ve milli iradenin yanında olduğunu ifade etti. PETDER Milletimizin […]
Sektör bir kez daha haykırdı: Demokrasinin ve milli iradenin yanındayız.
15 Temmuz 2016 tarihinde demokrasimize ve ülkemizin milli birliğine yönelik olarak düzenlenen hain darbe girişiminin birinci yılında enerji sektörü, tek ses tek yürek olarak verdiği mesajlarla, demokrasinin ve milli iradenin yanında olduğunu ifade etti.
PETDER
Milletimizin ülkesine ve iradesine kararlı bir şekilde sahip çıkması ile engellenen 15 Temmuz darbe girişimini şiddetle kınıyoruz.
ADER
Kahraman Milletimiz, canlarını ortaya koyarak darbe girişimini önlemiş, demokrasimize ve cumhuriyetimize sahip çıkmıştır.
AKADER
15 Temmuz darbe girişimi sadece içeri-deki hainleri değil, Türkiye’nin gelişmesini ve büyümesini hazmedemeyen dış odakların gerçek yüzünü de göstermiştir.
PÜİS
15 Temmuz, milletimizin, tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısına imanı, inancı ve yüreğiyle dikilerek karanlık bir geceyi aydınlığa dönüştürdüğü gündür.
TABGİS
15 Temmuz’un 1. yıldönümünde, ülkemizin bütünlüğüne karşı yapılan hain kalkışma girişimini bir kez daha nefretle kınıyoruz.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak:
Bu aziz millet, ilk andan itibaren hain terör örgütünün karşısında çelikten bir irade ve aslına az rastlanır bir cesaretle dikildi. Dünya tarihinde belki de ilk kez, hain bir darbe girişimini çıplak elleri ile durduracak bir kahramanlık sergiledi ve eşsiz bir zafer kazandı. Liderinin çağrısı ile sokaklara dökülen, iradesini, ülkesini ve demokrasisini kurşunların üzerine yürüyecek bir cesaretle savunan bu aziz milletin bir ferdi olmaktan büyük bir şeref ve onur duyuyorum. Bu ülkeyi her zamankinden çok daha fazla çalışarak, hakettiği “Büyük ve Güçlü Türkiye” idealine kavuşturacağız.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 GÜRİŞ, Romanya’nın en büyük batarya projesine imza attı13 Mayıs 202515:40 Sürdürülebilir gelecek için güneşten faydalanmaya davet13 Mayıs 202515:38 Günsan GEO serisiyle pratik montaj ve üst düzey kullanıcı deneyimi13 Mayıs 202515:36 Uludağ Elektrik İşaret Dili Görüşme Hattı’yla 7 yıldır hizmet veriyor13 Mayıs 202515:35 İnci GS Yuasa, 5 yıldır üst üste batarya teknolojilerinde patent şampiyonları arasında13 Mayıs 202515:32