
Turpak, COVID-19 salgını dolayısıyla tüm Türkiye genelinde genel merkez çalışanları, bayi ve saha ekipleri ile virüse karşı alınması gereken önlemleri bir operasyon titizliğinde yönettiğini duyurdu. Turpak, COVID-19 salgınının ilk yayılmaya başladığı andan itibaren tüm Türkiye genelinde gerek genel merkez çalışanları gerekse bayi ve saha ekipleri ile virüse karşı alınması gereken önlemleri bir operasyon titizliğinde yönettiğini […]
Turpak, COVID-19 salgını dolayısıyla tüm Türkiye genelinde genel merkez çalışanları, bayi ve saha ekipleri ile virüse karşı alınması gereken önlemleri bir operasyon titizliğinde yönettiğini duyurdu.
Turpak, COVID-19 salgınının ilk yayılmaya başladığı andan itibaren tüm Türkiye genelinde gerek genel merkez çalışanları gerekse bayi ve saha ekipleri ile virüse karşı alınması gereken önlemleri bir operasyon titizliğinde yönettiğini duyurdu.
COVID-19 virüsünün duyurulduğu ilk günden itibaren şirket genelinde bir operasyon başlatan Turpak’ın CEO’su Tamer Şengönül, bu operasyonun başında da bizzat kendisi bulunduğunu açıkladı. Alınan tedbirler kapsamında işe önce ofislerin sterilizasyonundan başlayan Turpak’ın, kalabalık alanlarda virüsün yayılma riskinin artması nedeniyle tüm ofis çalışanları için evden çalışma ortamı sağlayarak, riski minimize etmeyi amaçladıklarını belirtti.
Şengönül ayrıca; “Türkiye genelinde Turpak Yetkili Servis ve Montaj personelinin sorumluluk bölgelerini kapsayan akaryakıt istasyonlarına hizmet verilebilmesi adına; özel kişisel koruyucu ekipmanlar, dezenfektan, uyarı levhaları vb. malzemeleri çalışanlara ulaştırarak önlemlerin sürekliliği sağlandı” dedi.

Turpak, COVID-19 salgını süresince bayileri ile toplantılarına online olarak devam ederek beyin fırtınası yaptıklarını duyurdu.
Hız kesmeden ve ara vermeden bayileri ile toplantılarına devam ettiğini duyuran Turpak, ileriye dönük projeler için de beyin fırtınası yapıyor. COVID-19 salgını süresince saha çalışmalarında herhangi bir aksama yaşamadan çalışmaya devam ettiğini de açıklayan TURPAK, yetkili servisleri ile iletişimini online toplantılar ile daha da güçlendiriyor.
Salgın süresince alınan tedbirler, sahada yaşanılan sorunlar ve taleplerin dile getirildiği toplantıların çok verimli geçtiğini söyleyen Turpak bayi ve yetkilileri, daha sık bir araya gelip beyin fırtınası yapılmasının faydalı olacağı yönünde fikir birliğine vardılar.
Hürmüz’deki LNG arz şoku elektrik fiyatlarında küresel ayrışmayı derinleştirdi24 Temmuz 202613:59 Türkiye’nin 13 bin megavatı aşan pompaj depolamalı HES potansiyeli yatırıma hazır24 Temmuz 202613:58 SKD Türkiye’den COP31 öncesi iş dünyasına ortak dil rehberi24 Temmuz 202613:54 Kahve atıkları doğada yok olabilen pipetlere dönüşebiliyor24 Temmuz 202613:52 Yeniköy Kemerköy Enerji’nin taşıdığı zeytin ağaçları yeniden meyve verdi24 Temmuz 202612:15