
Çalışanlarının kişisel gelişimine katkı sunmayı amaçlayan İzmir Doğalgaz, bu kapsamda Sola Unitas Academy ile iş birliği içinde bir eğitim programı gerçekleştirdi. 2005 yılından bu yana İzmir’in doğal gaz dağıtım ve işletmesini üstlenen İzmir Doğalgaz, çalışanlarının teknik bilgi ve becerilerinin gelişimine yaptığı yatırımların yanı sıra kişisel gelişim konusunda da yatırımlarını sürdürüyor. Şirket bu kapsamda çalışanlarına yönelik […]
Çalışanlarının kişisel gelişimine katkı sunmayı amaçlayan İzmir Doğalgaz, bu kapsamda Sola Unitas Academy ile iş birliği içinde bir eğitim programı gerçekleştirdi.
2005 yılından bu yana İzmir’in doğal gaz dağıtım ve işletmesini üstlenen İzmir Doğalgaz, çalışanlarının teknik bilgi ve becerilerinin gelişimine yaptığı yatırımların yanı sıra kişisel gelişim konusunda da yatırımlarını sürdürüyor. Şirket bu kapsamda çalışanlarına yönelik kişisel gelişim eğitimi düzenledi.
Sola Unitas Academy ile hem liderlik hem de koçluk gelişim programları başlatan İzmir Doğalgaz’ın tüm liderleri özel bir program desteği alıyor. İletişim yetkinliklerine, çalışanların aktif ve güçlü katılımlarına öncelik veren programda tüm çalışanların memnuniyet seviyesine katkı sağlamayı amaçlıyor.
Konuyla ilgili yaptığı açıklamada insana hizmet ve çalışan memnuniyetine yapılan yatırımların getirisinin yüksek olduğuna dikkat çeken İzmir Doğalgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, 2017 yılında göreve geldiğinden bu yana güçlü proje ve hedeflerle yollarına devam ettiklerini belirtti. Çalışan memnuniyetindeki artışı ve insana hizmeti en üst sıraya aldıklarını söyleyen Yetik “Önemli olan çalışanların hem birbirlerini hem de hizmet ettikleri insanları iyi anlaması ve onları doğru şekilde duyabilmesidir. Bu kapsamda önemli eğitim yatırımları başlattık. Şirketimizin insan gücündeki gelişim doğrudan İzmir’in ve doğal gaz sektörünün gelişimine katkı sağlayacaktır” dedi.
Ahmet Yetik, sadece eğitimin değil çalışanlarının profillerinin ve gelişim alanlarının “İzotomi Envanter” yapılarak çıkarıldığını ve bunun insanların kendilerini tanımalarını kolaylaştırdığını söyledi. Yetik ayrıca, İzmir Doğalgaz’ın özellikle çalışana yatırım konusunda sektör lideri olmayı hedeflediğini ve doğru liderler yetiştirerek sektörde bir enerji okulu olacaklarını, bunun için de gerekli tüm adımları attıklarını ifade etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 TÜPRAG, ‘önce insan ve çevre, sonra madencilik’ anlayışıyla faaliyetlerine devam ediyor3 Temmuz 202510:28 Brent petrolün varili 68,37 dolardan işlem görüyor3 Temmuz 202510:27 Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri3 Temmuz 202510:26 Somali’deki görevini tamamlayan Oruç Reis Sismik Araştırma Gemisi, İstanbul Boğazı’ndan geçiyor3 Temmuz 202510:01 ABD’li enerji uzmanı, Türkiye’nin nükleer enerjide lider olabileceğini bildirdi3 Temmuz 202509:19