
İran Ulusal Rafineri ve Petrol Ürünleri Dağıtım Şirketi, İsrail’in saldırılarında ülkenin petrol tesislerinin zarar görmediğini duyurdu.
İran Ulusal Rafineri ve Petrol Ürünleri Dağıtım Şirketi, İsrail’in saldırılarında ülkenin petrol tesislerinin zarar görmediğini duyurdu.
Şirketin İran devlet televizyonunda yayınlanan açıklamasında, “İsrail’in bugünkü saldırılarında ülkemizin rafineri tesisleri ve petrol depoları herhangi bir zarar görmemiştir.” ifadelerine yer verildi.
Petrol tesislerinin faaliyetleri ve ülke genelindeki yakıt dağıtımının kesintisiz bir şekilde devam ettiği kaydedildi.
İsrail, sabah saatlerinde İran’ın farklı kentlerine saldırılar düzenlemiş, nükleer tesisleri ve askeri noktaları hedef aldığı öne sürülen bu saldırılarda bazı üst düzey İranlı komutanların ve bilim adamlarının hayatını kaybettiği kaydedilmişti.
AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 İsrail’in İran’ın Natanz Nükleer Tesisi’ne gerçekleştirdiği saldırıya ilişkin radyolojik değerlendirme14 Haziran 202519:51 Trenler güneş enerjisiyle üretilecek14 Haziran 202513:21 TREDAŞ’tan doğa dostu enerji adımı: Göçmen kuşlar için bilimsel seferberlik14 Haziran 202513:18 İran: İsrail saldırısı sonrasında Fordo Nükleer Tesisi’nde nükleer kirlilik oluşmadı14 Haziran 202513:05 TEDAŞ’tan dağıtım şirketlerine klima yüklerine karşı önlem yazısı14 Haziran 202511:40