
bp Türkiye tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar organizasyonu kamu ve özel sektör paydaşlarının katılımıyla Ankara’da gerçekleşti.
bp Türkiye tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar organizasyonu kamu ve özel sektör paydaşlarının katılımıyla Ankara’da gerçekleşti.
Geleneksel buluşmada kamu ve özel sektör temsilcileri, iş ortakları, çalışanlar ve basın mensupları bir araya geldi.
bp Türkiye Ülke Başkanı Tümkan Işıltan, gazetemize özel yaptığı değerlendirmede düzenlenen bu tarz paylaşımlı organizasyonların hayatın yoğun temposu içerisinde insanı insan yapan değerlerden bir tanesi olduğunu ifade ederek, “Yaşadığımız anlar, bu paylaşımlar benim de çok önem verdiğim şeylerin başında geliyor” dedi.
Düzenlenen organizasyonda tüm paydaşlarla bir araya gelmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Işıltan, enerji sektöründeki birlik ve beraberliğe yönelik değerlendirmelerde bulundu.
Işıltan, “Türkiye’ye ve bölgeye baktığımız zaman enerjinin tüm dünya için çok önemli bir şey olduğunu görüyoruz. Dolayısıyla enerjinin doğru akışı ve doğru yönetilmesi de burada altını çizmemiz gereken konuların başında geliyor. Enerji güvenliği, enerjiye ulaşabilirlik ve enerjinin sürdürülebilirliğinden oluşan 3 kavramın bir arada olması burada öne çıkıyor. Yaşadığımız son jeopolitik gelişmeler bu anlamda enerji güvenliğinin önemini bizlere bir kez daha gösterdi” ifadelerini kullandı.
Bu güvenliğin ancak başarılı iş birlikleriyle sağlanabildiğine dikkati çeken Işıltan, “Ortaklarımızla birlikte bu güvenli enerjiyi hem ülkemize hem de daha büyük coğrafyamıza ulaştırmayı ancak beraber çalışarak yapıyoruz. Çünkü bu ne tek bir şirketin ne de tek bir kamu kuruluşunun yapacağı bir şey değil. Burada büyük ve öz verili bir iş birliğinin olması gerekiyor. Bizim bölgedeki iş birliklerimiz de örnek iş birlikleri arasında yer alıyor diyebiliriz. Bu sebeple ülkemizde yürütülen bu iş birliğini oldukça değerli ve kıymetli buluyorum” değerlendirmesinde bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 Türkiye, ısıtma ve soğutma kapasitesini geliştirerek enerji verimliliğini artıracak8 Mayıs 202516:14 Akenerji ilk çeyrekte 108 milyon lira net kar açıkladı8 Mayıs 202515:39 Rusya Enerji Bakanı Tsivilev, AB’nin enerji yasaklarını “yasadışı ve verimsiz” olarak nitelendirdi8 Mayıs 202515:38 Rusya: Çin’e petrol ve doğal gaz sevkiyatını bu yıl artıracağız8 Mayıs 202515:36 TCMB, Nisan Ayı Fiyat Gelişmeleri Raporu’nu yayımladı8 Mayıs 202512:39