
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Batman Bölge Müdürlüğü sahalarında gerçekleştirilecek atık bertaraf hizmeti için ihale açtı. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, ihale açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek.
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Batman Bölge Müdürlüğü sahalarında gerçekleştirilecek atık bertaraf hizmeti için ihale açtı. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, ihale açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek.
İhale, 20 Şubat 2025 tarihinde saat 15:30’da TPAO Genel Müdürlüğü’nün Ankara’daki merkezinde yapılacak. 12 ay süreyle devam edecek hizmet kapsamında, Batman, Siirt, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, Van, Bitlis, Hakkâri ve ilerleyen dönemde belirlenebilecek diğer illerdeki sondaj, üretim faaliyetleri ve çevre kazaları sonrası oluşan atıkların temizlenmesi, toplanması, taşınması ve bertarafı/geri kazanımı sağlanacak.
İhaleye katılmak isteyen firmaların şartname bedeli olarak 1.000 TL ödemesi ve belgeleri 20 Şubat 2025 saat 15:30’a kadar elden veya posta yoluyla TPAO Genel Müdürlüğü’ne teslim etmesi gerekiyor. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre değerlendirilecek.
Başvuru Koşulları
İhaleyle ilgili ayrıntılı bilgilere TPAO’nun resmi internet sitesi (www.tpao.gov.tr) üzerinden ulaşılabilir veya [email protected] adresinden detaylı bilgi alınabilir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 Erdemir, İtalya’daki Made in Steel 2025 Fuarı’na ilk kez katılıyor6 Mayıs 202516:04 Turcas Petrol 2024 Yılı olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi6 Mayıs 202514:18 Petrol fiyatlarındaki düşüşün cari dengeyi olumlu etkilemesi bekleniyor6 Mayıs 202513:15 EFG Elektrik, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onayıyla Ar-Ge Merkezi unvanı kazandı6 Mayıs 202511:48 SEDAŞ, modern araç filosu ile operasyonel gücünü artırıyor6 Mayıs 202511:47