
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü, Batman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı tüm üretim sahalarının elektrifikasyon işleri için hizmet alımı ihalesi düzenleyecek. Açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek olan ihale, 12 Şubat 2025 tarihinde saat 11.30’da TPAO Genel Müdürlüğü’nde yapılacak.
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü, Batman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı tüm üretim sahalarının elektrifikasyon işleri için hizmet alımı ihalesi düzenleyecek. Açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek olan ihale, 12 Şubat 2025 tarihinde saat 11.30’da TPAO Genel Müdürlüğü’nde yapılacak.
İhalenin Detayları
İhale kapsamında, TPAO Batman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı üretim sahalarında 24 ay süreyle 53 personelin çalıştırılması, kişisel koruyucu donanım (KKD) temini, eğitimler ve iaşe hizmetleri sağlanacak. Ayrıca, 4 sepetli araç ve 15 adet 4×4 pick-up araç hizmeti de ihale kapsamında yer alacak.
Teklif Verme Süreci
İhaleye katılmak isteyen firmalar, şartnameyi www.tpao.gov.tr adresinden inceleyebilir veya [email protected] e-posta adresi üzerinden temin edebilir. Şartname bedeli 1.000 TL olup, VakıfBank TPAO Bürosu hesabına yatırılması gerekmektedir. Teklifler, ihale günü saat 11.30’a kadar elden veya iadeli taahhütlü posta yoluyla teslim edilebilecek.
Değerlendirme ve Şartlar
Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. İhaleye katılacak firmaların, teklif bedelinin en az %3’ü kadar geçici teminat sunmaları gerekiyor. İş ortaklıkları kabul edilirken, konsorsiyumların ihaleye katılmasına izin verilmiyor.
İhale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 3(g) maddesi kapsamında olup, TPAO Mal ve Hizmet Alımı İhale Yönetmeliği’ne göre gerçekleştirilecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 Sakarya’da 9 jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihale edilecek10 Mayıs 202518:24 TKİ, kazaları önlemek için tüm maden işçilerinin psikososyal eğitimlerini tamamladı10 Mayıs 202518:23 PÜİS Başkanı İmran Okumuş, dış satışlar konusunda bayiilere uyarıda bulundu9 Mayıs 202521:07 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Uluslararası Jeotermal Yatırım Zirvesi’nde konuştu9 Mayıs 202515:49 Enerjisa Üretim, 30. enerji santralini devreye aldı9 Mayıs 202515:46