
OPET’in Ultraforce’un yenilenen özel formülüyle bir arada sunduğu “koruma, performans ve tasarrufu” anlattığı reklam filmi, “3’ü 1 arabada” sloganı ile yayına girdi. Abdullah Oğuz’un yönettiği filmin başrolünde ekranların sevilen dizisi “Bahar”da Doruk karakterini canlandıran Ege Erkal yer aldı.
Türkiye’nin sevilen akaryakıt markalarından biri olan OPET, yeni nesil Ultraforce’un yenilenen özel formülüyle bir arada sunduğu “koruma, performans ve tasarrufu” anlattığı reklam filmini izleyicileri ile buluşturdu. OPET’in WE Reklam Ajansı tarafından hazırlanan ve “3’ü 1 arabada” sloganı ile dikkat çeken reklam filminin başrolünde Bahar dizisinde, Doruk karakteriyle adından söz ettiren Ege Erkal yer aldı. Film, sevgilisi için bir uçağın peşinden giderek kilometrelerce yol yapan aşık bir gencin yolculuğunu konu alırken “uçakla yarıştıran” Ultraforce – kurşunsuz benzin ve öne çıkan özellikleri “3’ü 1 arabada” çatısı altında hikayeleştiriliyor.
Ekonomik, yüksek performanslı ve motoru koruyan formülü ile aracına yenilenen özel formüllü Opet Ultraforce alan Ege, böylece düşünmeden kilometrelerce yol yaparak sevgilisine hızla ve güvenle kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Çekimleri 4 günde tamamlanan ve yönetmen koltuğunda Zaferin Rengi, Asmalı Konak gibi sevilen yapımların yönetmeni Abdullah Oğuz’un olduğu filmde jingle olarak ise İskender Doğan’ın Türk pop müziğinin en sevilen ve zamansız şarkılarından “Kan ve Gül”ün yeniden aranje edilmiş versiyonu kullanıldı.
OPET’İN YENİLİKÇİ VE MÜŞTERİ ODAKLI YAKLAŞIMINI ANLATIYOR
Yenilenen OPET Ultraforce’u, romantik ve eğlenceli bir hikâye eşliğinde anlatan reklam filmi, OPET’in akaryakıt dağıtım sektöründeki yenilikçi yaklaşımını ve müşteri odaklı bakış açısını bir kez daha ortaya koyuyor. Filmde Opet Ultraforce’un yenilenen özel formülüyle sağladığı koruma, performans ve tasarruf ile araçlara sağladığı özelliklere vurgu yapılıyor. Bu arada her koşulda üstün sürüş deneyimine de dikkat çekiliyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: Finansman ve istihdamda sanayicimizi destekleyici yeni adımlar atmaya hazırlanıyoruz5 Mayıs 202517:20 Bakan Şimşek: Petrol fiyatlarındaki düşüş cari açığı aşağı çekecek5 Mayıs 202516:39 RKS, Kuba ve Benelli, ELF motor yağlarını tercih etti5 Mayıs 202515:10 Spot piyasada doğal gaz fiyatları5 Mayıs 202514:54 Spot piyasada elektrik fiyatları5 Mayıs 202514:53