
TEDAŞ Genel Müdürlüğü, elektrik dağıtım sisteminde yapılacak olan bakım faaliyetlerinin, sistemin enerjisini kesmeden gerçekleştirilmesi için çalışmalarını hızlandırdı. TEDAŞ bu amaçla Alman Bayernwerk heyetini Ankara’da ağırladı.
TEDAŞ Genel Müdürlüğü, elektrik dağıtım sisteminde yapılacak olan bakım faaliyetlerinin, sistemin enerjisini kesmeden gerçekleştirilmesi için çalışmalarını hızlandırdı. TEDAŞ bu amaçla Alman Bayernwerk heyetini Ankara’da ağırladı.
TEDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre; Almanya’nın Bavyera eyaletinde elektrik dağıtım faaliyetlerinde bulunan Bayernwerk Netz GMBH heyeti, elektrik dağıtım sektöründe canlı bakım çalışmalarının başlatılması ve TEDAŞ Canlı Bakım Eğitim Merkezi’nin kurulması kapsamında Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.
Başkent EDAŞ’ın Hizmet Sahasını İncelediler
Alman şirketin yöneticileri ve uzmanlarından oluşan heyet, TEDAŞ yöneticilerinin nezaretinde ve Başkent EDAŞ’ın ev sahipliğinde şirketin dağıtım bölgesindeki elektrik dağıtım şebekesinde incelemelerde bulunarak, dağıtım sistemine ilişkin çeşitli onarım, bakım ve operasyonel çalışmalarını yerinde izledi.
TEDAŞ’ın Eğitim Merkezi Ziyaret Edildi
Alman heyet program kapsamında, TEDAŞ Ankara Eğitim ve Sertifikasyon Merkezi İşletme Müdürlüğünü de ziyaret etti. Alman heyete; “Eğitim merkezi, sınıflar, teçhizatlar, uygulama sahaları ve teknolojik altyapı” hakkında bilgiler verilirken, canlı bakıma yönelik eğitimlerin geliştirilmesi için karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Heyet Şatıroğlu İle de Görüştü
Bayernwerk Netz GMBH heyeti, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat ŞATIROĞLU’nu da ziyaret ederek, Türkiye’de bulundukları süre içerisinde yaptıkları çalışmalar ve sahada edindikleri izlenimleri aktardılar.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 Erdemir, İtalya’daki Made in Steel 2025 Fuarı’na ilk kez katılıyor6 Mayıs 202516:04 Turcas Petrol 2024 Yılı olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi6 Mayıs 202514:18 Petrol fiyatlarındaki düşüşün cari dengeyi olumlu etkilemesi bekleniyor6 Mayıs 202513:15 EFG Elektrik, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onayıyla Ar-Ge Merkezi unvanı kazandı6 Mayıs 202511:48 SEDAŞ, modern araç filosu ile operasyonel gücünü artırıyor6 Mayıs 202511:47