
Tüpraş, İzmit Rafinerisi’nde kompresör bakım çalışmaları sırasında meydana gelen yangının kontrol altına alındığını ve rafineride diğer faaliyetlerin devam ettiğini bildirdi.
Tüpraş, İzmit Rafinerisi’nde kompresör bakım çalışmaları sırasında meydana gelen yangının kontrol altına alındığını ve rafineride diğer faaliyetlerin devam ettiğini bildirdi.
Şirketten yapılan açıklamada, saat 13.30 civarında Tüpraş İzmit Rafinerisi’nde kompresör bakım çalışmaları sırasında yangın meydana geldiği kaydedildi.
Rafineri ekiplerinin olaya anında müdahale ettiği belirtilen açıklamada, ’12 çalışma arkadaşımız ilk tespitlere göre hafif şekilde yaralanmış ve tetkikler için hastaneye sevk edilmiştir. Yangın kontrol altına alınmış olup, ünite kontrollü bir şekilde devre dışı bırakılmıştır. Rafineride diğer faaliyetlerimiz normal bir şekilde devam etmektedir’ ifadeleri kullanıldı.
AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 TPAO ve TEİAŞ atamaları Resmi Gazete’de21 Haziran 202517:00 Enerji yatırımlarında aranan niteliklere ilişkin usul ve esaslar belirlendi21 Haziran 202516:55 Çin’de elektrik tüketimi Mayıs ayında yüzde 4,4 arttı21 Haziran 202512:42 Bakan Bayraktar: “Enerji sektörümüz oldukça güçlü ve dayanıklı durumda”21 Haziran 202512:41 ABD’nin petrol sondaj kulesi sayısı azaldı21 Haziran 202512:40