Detaylı Arama
Okur Hattı Haber Bülteni Üyeliği Künye Reklam ve Abonelik İletişim Giriş Sayfam Yap
IMKB 60747 / 0   $ 1,5149 / % 0,03   1,9252 / % 0   Altın 61,113 / % 0
 
PetroHaber
Dağıtım Şirketleri
Madeni Yağ
LPG Gündemi
LPG Şirketleri
Doğal Gaz Gündemi
Doğal Gaz Şirketleri
Elektrik Gündemi
Elektrik Şirketleri
Sektörel Örgütler
Ekipman
Foto Galeri
 
Enerji Petrol Gaz 421. sayıGas&Power 83. sayıBayinin Sesi 59. sayıMadeni Yağ 13. Sayı
 
 
EN ÇOK OKUNANLAR
Aylık Haftalık
 
Anasayfa > Doğal Gaz Gündemi
 
Cevapsız soru kalmayacak

Enerji piyasasının önde gelen yayın organları Enerji Petrol Gaz ve GAS & POWER gazetelerinin iştiraki Enerji Fuarcılık, Türkiye enerji piyasasında yeni bir dönemi başlatıyor.

Enerji politikalarında ve düzenleme rejimindeki kalıcı temellerin, özel sektörün ve kamunun katılımcı yaklaşımıyla atılabileceğine inanan GAS & POWER ve Enerji Petrol Gaz gazeteleri, enerji piyasasının bugüne kadarki en büyük buluşmasına ev sahipliği yapacak.

27-29 Nisan tarihleri arasında Ankara Sheraton Oteli Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan GAS & POWER 2010 Türkiye Enerji Zirvesi - Kongre ve Sergisi için geri sayım başladı.

Başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile EPDK olmak üzere enerji piyasasının kamu ve özel sektör tarafından en üst düzeyde temsil edileceği Türkiye Enerji Zirvesi’nde, üç gün boyunca yapılacak konferanslarla doğal gaz piyasası, yenilenebilir enerji piyasası, elektrik piyasası ve petrol - LPG piyasalarının geleceğine ışık tutulacak. Türkiye Enerji Zirvesi’nde enerji politikaları ve enerji piyasasının geleceği en üst düzey otoritelerce tartışılacak ve cevapsız hiçbir soru kalmayacak.

Zirve’de enerji sektöründe faaliyet gösteren piyasa oyuncuları ile kamu kurum ve kuruluşlarının standlarının yer alacağı bir de sergi alanı bulunacak.

GAS & POWER 2010 Türkiye Enerji Zirvesi - Kongre ve Sergisi için ayrıntılı bilgiye http://www.turkeyenergysummit.com/ adresinden ulaşılabilir.


03.Şubat.2010, Çarşamba
 
Bu haber 1616 kez okunmuştur.
Yorum Yaz
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır.
 
SERİ İLANLAR (1-15 AĞUSTOS 2010)
Sesinizi sektöre duyurmanın en ekonomik ve kolay yolu Petrol ve LPG sektörleri SERİ İLANLAR
 
Biz hazırız
Enerji Petrol Gaz’ın geçtiğimiz sayıda “Kaos Uyarısı” manşetiyle yaptığı uyarıyı dikkate alan EPDK Petrol Piyasası Dairesi, 18 Eylül sürecinde lisans tadillerinde yaşanabilecek aksaklıklara karşı önlem aldığını açıkladı.
 
 
Dizel ve benzinli araç sayısı eşit
Enerji Petrol Gaz’ın elde ettiği bilgiler doğrultusunda Türkiye’de trafiğe kayıtlı 14 milyon 605 bin 269 aracın yaklaşık yüzde 40’ı benzin, yüzde 40’ı dizel
Devam
 
TLPGD EPDK'yı ziyaret etti
Türkiye LPG Derneği EPDK Başkanı Hasan Köktaş'ı ziyaret etti. TLPGD Yönetim Kurulu Başkanı Yağız Eyüboğlu,
Devam
 
   Enerji Petrol Gaz
Sertaç Komsuoğlu
Alex, Arda, Bobo… Emre, Revivo, Aurelio…
   Enerji Petrol Gaz
Emre Ertürk
12 bin 801 farklı senaryo
   Enerji Petrol Gaz
Filiz Karaosmanoğlu
YEK yasa değişikliği hazana kalırken En-Ar
   Bayinin Sesi
Emin Kaya
Hazır mısınız?
   Bayinin Sesi
Sinan Orhon
Kilometre tahdidi piyasa disiplininin önemli unsurlarından birisi
   Gas&Power
Emre Ertürk
Tarifelerde ateşten gömleği kim giyecek?
   Gas&Power
Altan Kolbay
Fortune 500’den hareketle Türkiye ekonomisi
   Gas&Power
Emin Kaya-Green Power
Rağmenlere rağmen
   Gas&Power
Green Power'dan - Sertaç Komsuoğlu
Yasa ‘kim vurdu’ya gitmesin
 
 
© 2003-2009 Tüm hakları saklıdır. ENERJİ YAYIN GRUBU gri{creative}agency